Sauna with snow

Jag hinner knappt  komma hem förrän jag åker igen. Jag var bara hemma och åt igår och åkte sedan igen kändes det som. Men man tackar ju inte nej till ännu en bastukväll. Igår blev vi lite mer folk också, Alfred, Madde, Anton, Jimmy, Christopher, Oskar, Boodé, Cornelia och Anton. Riktigt kul att träffa alla igen! Självklart blev det ut att slänga sig i snön, två ggr till och med under kvällen. Underbart men kallt!
När jag kom hem idag på eftermiddagen så blev det bara att äta lite fort och sedan dra till bion. Såg Narnia och jag tyckte den var riktigt bra. Blev lite rädd när sjöormen kom i bild. Den var hemskt läskig, :P. Ikväll har jag annars suttit och fixa med musik till ipoden. De tar ett tag när man aldrig kommer ihåg vad låtarna heter. Men tänkte att jag skulle sova snart!
Puss god natt

Christmas

Jag har märkt att det inte är lätt att hinna med att skriva nu när jag är hemma. Det händer saker hela tiden, jag har knappt suttit vid datorn. Men det är ett bra tecken antar jag. Jag har inte lagt innan några bilder än sedan jag kom hem så blir att lägga upp dem senare. Men det blir en sammanfattning av vad jag har gjort den här veckan nu iaf.

Dagen innan julafton var Nordlin bröderna här och vi spela spel och kort. Riktigt kul! Jag har knappt spelat något spel eller kort och jag älskar verkligen att göra det så det får verkligen bli en ändring på det till nästa år. Julafton firades hos min moster med familjen, kusiner, mormor, farfar och min kusiners farmor. Alltid lika trevligt och mysigt! Åt alldeles för mkt julmat och julgodis. Vi såg på kalle anka men tomten missa oss i år. Vi sover alltid över hos min moster och stannar till annandagen så det blir alltid riktigt lång jul.

Juldagen är det som alltid fest. Förfesta hos Noffe och drog sedan till Hugo där man träffa på grymt mycket folk. Jäkligt rolig kväll. Dagen efter blev det hamburgare till frukost och sedan lite julshopping. Hitta ett par jeans och ett par kängor. Dock inte på rean men vad gör det. Igår var jag hos Oskar och basta och sedan blev det även spelkväll med Alice och Johan, roligt att träffa dem igen. Vi körde rita och gissa och jag vann nästan. Säger vi iaf!? :P

Idag har jag och brorsan åkt längdskidor. Inget bra spår men det var riktigt skönt att komma ut och åka igen. Sedan åkte Kim och Moa och jag pulka. Kul som alltid! Ikväll blir det mer bastu så måste gå nu. Just det åt jätte god risotto förut som Markus hade gjort. Det var samma risotto som vi åt i Milano i somras, risotto med saffran. Grymt gott som sagt! :)
puss

Home, at last

Nu har jag varit i Sverige i nästan ett dygn. Kom hem kl 5 imorse efter att ha suttit pa skavsta flygplats i 2,5 h och väntat på flygbussen. Sov några timmer på förmiddagen men annars har jag varit uppe hela dagen. är grymt trött. Men har haft en riktigt trevlig dag i Sverige, kort sammanfattning nedan.
  • Svensk mjölk
  • Tomtegröt
  • Julskinka
  • Gjort julgodis
  • -22 ikväll
  • Riktig snö!
  • Tacos
  • Snaps och julöl
  • revbenspjäll
Måste sova nu, imorgon blir det lek i snön! :)
god natt
puss

I'm so nervous

Sitter och lyssnar pa Daniel Adams Ray och forsoker bli trott. For jag vet att om jag lagger mig och ar pigg sa kommer jag aldrig kunna somna. Ar sa jakla nervos infor morgon. Flyget till skavsta fran gatwick var installt idag pga av kraftigt snofall. Tank om det hander imorgon! :( Vill verkligen aka hem. Kommer att kannas jatte konstigt om jag maste fira jul har.Speciellt nu nar jag hade raknat med att komma hem. Jag ar sa glad att Linnea ska ta samma flyg som mig. Jag hoppas att jag kan sova sa att jag kan vakna upp pigg imorgon. Kan nog behovas! Jag har iaf packat klart att, bara sma grejer som ska ner. Dock vager vaskan 10 kg sa far se vad de sager pa flygplatsen. Konstigt nog brukar vaskan alltid vaga mer dar. hm ;P Forhoppningvis ar det har sista inlagget i ar fran London.
Puss god natt

Chicken salad, muffins with ice cream and great company

Just nu lyssnar jag pa radio kiss, Londons basta radiokanal. Nar jag har skrivit klart det ar ska jag borja packa. Forhoppningsvis sa lyfter mitt flyg imorn sa att jag och Linnea far komma hem. Det har varit lite for mkt flyg installda for att man ska kunna vara lugn. Nu har det faktiskt inte snoat sedan i lordags men det ar fortfarande strul. Sa daligt! Hoppas pa det basta iaf. Den har bilden ar tagen igar. Fy vad mkt! ;)
Igar var iaf en valdigt trevlig dag. Firade fyra manader, det kanns valdigt bra. Men fattar inte att tiden har gott sa fort. Tur att jag kommer tillbaka efter jul! Har ju knappt hunnit med nagot! :) Eftermiddagen och kvallen spenderades hos Rebecca med Rebecca och Frida. Stackars Frida skulle ha akt hem i lordags men nu har hon ett flyg som forhoppningsvis gar imorgon. :( Men det var valdigt trevligt att du var med! :) Vi gjorde kycklingsallad med grymt god fetaost i! Till efterratt at vi jatte goda muffins (som Rebecca baka! ) och vaniljglass och drack en kopp english breakfast tea till. Mums! Inte nog med det sa sag vi pa en basta julfilmen. Grinchen! Den ar sa grymt bra! Det ar ett maste att se nar det snart ar jul! Efter filmen var Frida tvungen att ga eftersom hon skulle upp tidigt! Men Rebecca och jag bestamde hos for att se pa en film till. Det blev the proposal, vilket var ett riktigt bra val. Den var grymt rolig! Rekommenderar den verkligen! Han som spelar en av huvudrollerna ar riktigt snygg ocksa och det gjorde ju inte saken varre. ;) 
Tack for en riktig mysig kvall tjejer! Syns nasta ar! :)
Puss puss

Gift wrapping and to much snow

Den har dagen har varit riktigt lang. Jag gick upp innan halv 10 imorse eftersom jag skulle aka till Frida for lite film mys men kom aldrig ivag. Hennes station var stangd idag och runt elva nar jag skulle ha akt sa snoa det faktiskt ganska mkt har. Sa typiskt! Andra dagen jag inte kan traffa folk. Sa har spenderat dagen med att se pa playa del sol, facebookat och slagit in julklappar. Jag slog bara in dem som jag ska ge till min vardfamilj. Se resultatet nedan:
Jag ar dock riktigt glad att jag inte skulle flyga hem idag eftersom de stangde tre flygplatser. Heathrow, gatwick och stansted. Heathrow ska var stangd tills imorgon men jag tror att Gatwick har oppnat igen. Men sag forut att flyget till skavsta var installt. Inte kul alls. Alla mina kompisar som skulle aka idag har fatt boka om sina flyg. Tycker verkligen synd om er. Jag hoppas verkligen mitt flyg gar pa tisdag. Det kommer ju ga bra sa lange det inte borjar sno igen. Men Linnea sa forut att de hade lovat mer sno pa mandag och det badar ju inte gott. Kanske blir en jul i London?!
Puss puss

Christmas carols, sweeties and a nice coffee with Anna

I had have a really nice friday. Last english lesson today so we were singing christmas carols and ate sweeties. Everyone had brought something to eat to the class so it was really nice. I brought as you know chocolate balls and I think they like them. :) I had also brought my camera so we took a group photo. Really nice! :) Look at all the sweeties!
After class, I went to oxford street to buy the last present. It feels good that I have already finished the christmas shopping so I can just relax this weekend. After the short shopping tour, I went back to fulham to meet up Anna. We took the bus to Purley. I have never been there so it was really nice to see a new part of London. We took a coffee and talked for hours. :) She is flying back tomorrow so I'm very glad she had time to meet me before she is flying home. See you next year Anna! :)
I was suppose to meet up Frida and Jimmy tonight for some drinks at a pub but Jimmy couldn't make it. He was afraid not coming home tonight if he didn't took the train now. Why? Because of the snow of course.!! So annoying!
It's just 2cm here on the ground but they have already starting to cancelled trains. I really hate that UK can't handle the snow. I'm starting to get nervous not getting home for christmas. They have talking about more snow is coming and they closed gatwick last time it was snowing. Not good, not good!
You can't even called it snow!!
xx

Cod fillet fingers and new years eve dress

Idag har jag passat Hazel hela dagen sa det ar blivit mkt musik och dans. Jag borjde passa henne redan kl 8 for att mamman skulle ivag pa lakarbesok. Sa vi at frukost ihop och jag gjorde aggrora. Det smakade valdigt bra, Hazel tyckte nog ocksa det eftersom hon at upp allt. Sedan tankte jag vi skulle ga ut en svang men det vill inte vagnen eller Hazel. De hade haft med vagnen till spanien sa den var ihopvikt och jag har aldrig vikt upp den igen sa det tog sakert en halv timme eftersom jag inte fick in ratta knycket. Sedan borjade Hazel grata nar jag skulle ta pa henne trojan och sa borjade det saklart regna. Sa det blev ingen promenad idag. Forsokte ju iaf! :) Vi var uppe hos mig och sag pa pippi stallet och pratade med Markus over skype. Till middag gjorde jag fiskpinnar (cod fillet fingers) med ris och gronsaker. Mamman kopte det pa dagen eftersom vi inte hade nagon mat kvar i kylskapet, de har ju inte hunnit handla sedan de kom tillbaka fran spanien. Mamman koper alltid nagot enkelt om jag ska gora mat, haha tror sakert inte att jag kan laga mat. Men sedan pa kvallen sa kom matleveransen sa nu har vi massa mat igen och framforallt massa frukt.!! De bestaller hem mat en gang i veckan, riktigt smidigt och det kostar inget att fa det hemkort! Sa borde vi ha det i Sverige ocksa. Eller ar det sa i de storre staderna?
Imorgon ar det fredag och jag ar ledig hela helgen!! Sedan jobbar jag pa mandag och tisdag och sedan pa tisdagkvallen aker jag hem till Sverige sa det ar inte alls langt kvar nu. :) Langtar!
Tankte visa min fina klanning nu!
Blir perfekt att ha pa nyarsafton!
puss puss

Radio Kiss

Det var sa skont att vakna av sig sjalv imorse. Jag gick och la mig tidigt igar kvall men vakna inte forran vid 10 idag. At en god frukost med blabarsgrot och ikea knacke med ost och korv. Sedan satte jag faktiskt igang och borjade stada. Tankte att det var lattre att stada huset nar familjen fortfarande var ivag. De har varit i spanien i nagra dagar nu sa har haft huset for mig sjalv. Det har varit valdigt tyst och jag ha saknat Hazel. Det blev liksom for lugnt i huset. Jag at grymt god pannkakor till lunch, trana lite innan jag tog en riktigt skon dusch. Inget nasblod idag. :P Det har regnat nastan hela dagen sa har inte varit ute, det blev istallet att lasa lite hur min bok som jag har lanat fran mamman. Singel singel tror jag den heter. Tycker inte riktigt om den men jag tror ocksa att jag ar lite slo nar det galler bocker pa engelska. Jag laser ju mycket fortare pa svenska och de blir lite roligare nar man forstar allt. Har irriterar jag mig lite pa ord jag inte forstar och att en sida tar sa lang tid. Men jag ska inte ge upp, basta gratis traningen till hogskoleprovet.
Nu sitter jag och ater russin och lyssnar pa radio kiss. Den basta radion i London som jag har hort en sa lange. De spelar en skon blandning av de nya latarna. Inte sa mkt skitsnack mellan latarna ocksa. Valdigt bra!
http://kube.totalkiss.com/?jumpto=kiss100
Leta ratt pa min resvaska idag, mindre an en vecka kvar nu! Jag hoppas att jag far plats med allt! Vaskan vager 3,3kg tom sa har bara 6,7 kg kvar. Hur ska det ga? :P
puss puss

pancakes and some sweets to dessert

Sitter och ater pa andra halvan av mina sotsocker jag kopte tidigare idag. Smakade riktigt gott nu ocksa! Dricker en kopp te till. Det blev pannkakor till middag men jag gjorde crêpes med ost och skinka som fyllning. Riktigt gott! Det var nog minst en manad sedan jag gjorde pannkakor sa saknat det lite. Jag lagar ju inte sa mkt mat nu for tiden eftersom mamman alltid lagar middagen. Lunchen blir nagot snabbt eftersom man oftast haller pa med nagot annat eller kommit hem fran skolan precis och ar jatte hungrig. Jag gjorde chokladbollar sedan forresten. De blev jatte goda, sjalvklart smakade jag. ;P
Lova ju att lagga upp en bild pa mina nya skor. Har ar de:
Puss god natt

Exam and donuts

Nu har jag antligen gjort mitt exam och jag hoppas verkligen att jag klara det. Jobbigt att man inte far veta hur det gar forrans i februari, det ar ju jatte langt kvar tills februari. Men nu har jag som sagt gjort det sa nu har jag ju typ jullov! :) En lektion kvar, pa fredag och da ska alla ta med nagot och sen ska vi ha lite fika. Jag tankte gora chokladbollar igen. De blev sa goda forra gangen och sa ar de enkla att gora nar man ska bjuda manga. Jag tror att vi ar 18 st i klassen plus lararen. Jag hoppas att de kommer tycka om dem.
Forresten sa borjade dagen inte sa bra, fick nasblod nar jag stod i duschen imorse. Jag kan ju forsta vf (eftersom jag inte sovit sa mkt i helgen) men de ar ju klart att jag ska fa det nar jag har brattom till skolan och ar ensam hemma. Allt jag kunde tanka pa var att jag inte hade tid med det. Det slutade iaf efter ett tag och jag tog ett senare tag sa jag slapp springa. Tur att man inte var tvungen att var dar prick halv tio. Da hade jag aldrig hunnit med tanken pa att taget var saklart forsenat. For att fira att jag nu har gjort exam sa kopte jag choklad praliner, donuts och en marangbakelse. Valdigt gott! Kande att jag var vard det! :)
Ikvall blir det pannkakor till middag, med kanske lite nutella. :)
puss puss

Movie night, shopping, tacos, Frida 20 and coffee

Jag ber om ursakt for att jag inte uppdaterat min blogg pa nagra dagar men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har massor att beratta! Men en sak maste vi reda ut forst. Jag mar bra aven om jag inte har uppdaterat pa facebook. Haha! Min familj skramde halvt slag pa mig igar nar de ringde till Linnea. Trodde att de hade hant nagot men de hade blivit oroliga for att vi inte hade pratat pa hela helg och nar de skicka sms sa svarade jag inte for jag hade mobilen dar uppe. En av sakerna som gjorde de extra oroliga var att jag varken hade uppdaterat min blogg eller facebook. Haha! Sa ibland kan de vara farligt att inte logga in!! Tank pa det ni som har oroliga foraldrar! Viktigt att logga in pa facebook! :)

Fredag borjade riktigt bra med shopping efter skolan och nu har jag antligen kopt min nyars klanning. (Jag lagger upp ett kort i veckan.) Jag kopte ocksa de sista julklapparna, riktigt duktigt! :) Nu har jag bara mammans fodelsedagspresent kvar. Men jag tror att jag vet vad jag ska kopa. Kvallen blev riktig mys med film med Linnea. Vi sag sex and the city 2 och at ben & jerry glass med jordgubbar och chokladbollar. Filmen var ganska langtrakig men glassen var grymt god lika sa chokladbollarna som jag hade gjort.
Jag hade varken parlsocker eller kokos hemma sa kom pa den smart iden att klippa marshmallows i sma bitar och rulla bollarna i det. De blev riktigt goda.

Nar jag kom ner for att ata frukost pa morgonen sa hade vi fatt posten redan. (Man far post pa lordagar har! Det ni Sverige) Det ar inte ofta det hander men det var faktiskt ett brev till mig. Jag hade namnsdag den 10 dec sa kortet kom en dag forsent (aven fast mamma hade skickat det i mandags!!) Det var ett jatte fint kort fran familjen! Sa glad jag blev!! Efter frukost blev det oxford street med Linnea, Linnea och Anna! Jag hittade ett par skor antligen! Ett par lila! (Bild senare i veckan) Det var sjukt mycket folk ute, varre an vanligt kandes det som, men det ar ju snart jul! Sedan gjorde Linnea och jag tacos till middag. Sa grymt gott! Jag har inte atit det sen jag kom hit sa har inte atit det pa fyra manader. Det var verkligen sa gott! Det ar nog fortfarande min favorit ratt! Efterratt blev det ocksa, ahde faktiskt nagra chokladbollar kvar sedan dagen innan. :) Mums! Efter det var det dags for att gora sig fin infor kvallen. Frida fyllde 20 igar men vi fira hennes i lordags pa o'neils. Jatte harlig kvall! :) Grattis igen Frida! :) Dock spela de lite konstig musik pa slutet. Haha! Men det var kul, sa kul! Kom hem halv fem pa morgonen!
En vanlig lordag i december pa regent street! kl halv 5!

Det blev en riktig bakis sondag, sov till typ halv ett, at frukost halv tva. Satt pa facebook ett tag och sedan bestamde sig Linnea och jag for att ga ut och ga en svang sa att vi skulle ga nagon luft. Gick bort till Streatham hill och tankte att vi skulle kunna ta en kaffe innan vi gick tillbaka. Nar vi tittar in i fonstret i cafet sa ser vi William sitta och lasa en bok och dricka kaffe sa vi joina honom och satt dar och prata i over tva timmar. Riktigt trevligt! Perfekt sondag! Hade tacos over fran dagen innan sa blev att ata det till middag igen. Inget fel pa det inte. Kvallen avslutades med en grymt bra film. Oceans eleven!! Alskar den filmen och nu har jag sakert inte satt den pa fyra ar minst. Bara snygga killar i den! :) Och jag alskar verkligen deras smarta plan! En av mina favoritfilmer!


Som sagt en riktigt bra helg! Det kanns riktigt knappt att det redan ar mandag idag. Kanns som det ar sondag eftersom den dagen gick sa grymt fort! Imorgon har jag mitt exam och jag borjar bli nervos. Men det ska val ga bra! Ska bli skont att fa det gjort sa att jag kan borja kanna att jag ar ledig fran allt nu vid jul. Imorgon ar det bara en vecka kvar tills jag aker hem! :)
Vi syns snart alltsa!
puss puss

Blueberries porridge

Yeah I know you are jealous! I get blueberries porridge! :P It actually the oat that have the taste of blueberries, I haven't mix in real blueberries. So thats pity! Do you remember I told you about my new porridge?! Apparently had the hostmother bought two flavours, one normal and one with blueberries. To be honest, it taste a bit to sweet for me but it always fun to test something new. I don't think we have it in sweden. But I got quite disappointed when the porridge didn't turn blue when I mixed it with milk. :( It had been so cool!
Linnea will come to me tomorrow and stay over the weekend! It will be so great! :) This picture is from a scandinavian party in october. But the photos haven't been publish until now. That night was really great and funny!
xx

Robyn's new album makes me so happy

Jag sitter och lyssnar pa Robyns nya album genom hennes hemsida, http://www.robyn.com/#/discography. Det blev min raddning nu nar jag inte har spotify. Hela hennes album ligger uppe sa det ar verkligen perfekt. Just nu lyssnar jag pa Call your girlfriend, den laten gor mig sa glad. Det ar sa harligt sound i laten. Den handlar ju iofs om att en kille ska ringa sin flickvan for att han har traffat en annan, inte det roligaste. Men jag kanner mig inte ledsen nar jag lyssnar pa den. Kanske for att jag ar singel och kan gora vad jag vill! ;) Sa grymt skon lat, vill bara stalla mig upp och dans och sjunga med!
U should know better ar ocksa en favorit. En riktig cool lat! Criminal Intent ar ocksa riktigt grym. Jag skulle kunna rakna upp typ alla hennes latar. Den nya musiken hon har gjort, hennes egen musik fran hennes egna skivbolag ar helt fantastisk. Alskar verkligen allt! Hon ar ar ju verkligen inte den Robyn som man tanker pa nar man var liten. Da var hon riktigt dalig maste jag saga. Pinsam dalig! Men nu ska det bli grymt kul att se henne live!!

Nu ar det bara en vecka kvar till slutprovet i listen och speakning kursen. Som ni forstar sa gar provet ut pa att prata och lyssna. Man gor det i par och jag ska gora det tillsammans med Joanna. Hon fraga mig om vi skulle gora det sa det maste ju iaf betyda att hon forstar mig! :P Idag ar det ocksa mindre an tva veckor kvar tills jag aker hem till Sverige for en visit over jul och nyar. Det ska bli ganska skont att komma hem ett tag och bara vara. Ata allt man saknar, pappa holl upp en lussebull i camen forut idag nar vi skypa! Sa sugen jag blev! Sa till han att han skulle frysa ner dem direkt sa att de inte at upp alla innan jag kommer hem.

Puss puss



Glomde skriva vad jag horde imorse nar jag gick till skolan idag. Jag har inte hort nagra svenskar i streatham forut men imorse var det dags. Det var en mamma med hennes dotter som gick och prata och de rolig var att de prata med dialekt. Antigen var de fran sormland eller ostergotland. Haha! Blir alltid sa full i skratt nar jag hor svenskar har i London. Det passa liksom inte in men jag hor ju det jamt om jag gar i centrala london.
Godnatt


Christmas shopping

Jag som inte ens brukar ha borjat med julshoppingen nu ar nastan klar. Jag har val egentligen bara det svaraste kvar, att kopa julklappar till mina vardforaldrar. Mamman fyller ar ocksa den 20 dec sa maste kopa nagot extra till henne. Men min tanke ar val att forsoka hitta nagot som passar dem bada till julklapp. Jag har kommit pa en sak som jag ska ge dem men den maste inhandlas i sverige sa den presenten far de inte forran efter jul sa maste ju fortfarande kopa en sak till. Inte latt! Gjort slut pa alla mina pengar ocksa sa maste vanta tills pa fredag tills jag kom fortsatta shoppa.
Jag letar ju ocksa efter en nyars klanning och jag kanske har hittat en nu men maste bara hitta den i butiken. Forhoppningsvis pa topshop sa att jag far studentrabatt. Ska kolla oxford street pa fredag efter skolan tror jag. Far se hur jag ska ha rad med den eller om jag maste nalla fran mina svenska pengar. :P Betalade 200 pund till skolan idag for nasta termin. Det svider lite men terminen ar fran den 11/1 till 1/7 sa nasta ett halvar. Det ar ju jatte langt! Rakna ut att om jag gar 24 veckor i skolan och har tre lektioner i veckan sa kommer varje lektion kosta mig mindre an 3 pund och det ar ju inte alls farligt! Men att jag skulle kunna spara lite pengar nar jag ar har kommer nog bli mkt svarare an jag trodde. Haha! Det finns for mkt att gora.
Ska forsoka lagga mig tidigt idag, igar kunde jag inte somna for att jag hade ont i magen. :( Hade atit for manga russin tror jag. De ar for goda!
Puss puss

Maste bara tillagga en sak. Sag pa nyheterna nyss och da prata de om att Julian Assange ar misstankt for sexbrott i Sverige. Han ar tydligen skapare av wikileaks, (las mer om det har: http://sv.wikipedia.org/wiki/Wikileaks ) Inte trevligt att han har varit i sverige men det var inte egentligen det jag skulle beratta. Det som var roligt var att de hade en liten video snutt fran rapport precis nar det borjar och hon sager god kvall. Sedan visade de aven en bilder fran drottninggatan i Stockholm. Britterna alskar verkligen Sverige! haha!
Puss godnatt

Monday with Hazel

Idag har jag tagit hand om Hazel hela dagen tills hon skulle sova middag. Sjalvklart blev det ett avsnitt av pippi idag och lite juldans. Vi har fatt julgranen nu och familjen pynta den igar nar inte jag var hem. Sa det kanns riktigt julmysigt nu. Hazel tycker dock inte pyntningen ar tillrackligt bra for hon gar och tar ner och hanger upp julgranspyntet hela tiden. Haha sa sott! Har jag forresten beratta hur hon sager mitt namn. Hon sager inte Malin med m utan med n. Sa det blir nalin. Det later jatte gulligt! :) Ska spela in det nagon gang sa ska ni fa hora.
Det har ar mitt nya havregryns marke. Eller nytt och nytt har haft det over en vecka nu. Det ar iaf portions forpackningar sa behover inte mata upp hur mkt man behover. Valdigt smidigt pa morgonen. De ar varsta gulliga forpackningar for pa varje pase sa ar det ett djur och sa star det hur lang den ar, vad den heter, hur stark den ar osv. Lite kul lasning! Blir iaf valdigt god grot och fort gar det ocksa! :)
Nu ska jag se pa desperate housewives!
puss godnatt

Shopping with Anna!

Idag har jag haft en riktig harlig dag med Anna. Vi har varit i Westfield och shoppat. Dock hitta bara ja en sak, en julklapp till Moa. Men det var iaf jatte trevligt. Bade Anna och jag vill hitta den perfekta nyarsklanningen men jag borjar undra om vi inte har for hoga krav. Vi provade typ 10 klanningar var men inte var sadar perfekt. Sedan hitta vi en bra butik men hann bara testa klanningarna lite snabbt innan de stangde. Sa det var lite synd. Men det betyder att vi maste aka tillbaka snart och leta efter en snygg klanning. Alskar verkligen Westfield, de har typ allt och det ar sa skont att ga inomhus nu nar det ar sa kallt. 
Tankte att jag skulle visa hur chokladen sag ut i min kalender. Ser ni! Det ar inga runda chokladkulor. Tro att jag blev besviken. Men det smakar som maltesers iaf som tur ar.
Forresten ar snon nasta bort har nu, bara is kvar. Det regnade halv fem i lordags morse nar jag kom hem fran krogen. Inte sa harligt direkt men det ar skont att snon forsvann sa att tagen kan borja fungera normalt igen.
God natt puss

London eye, Winter wonderland market and some party

Sov till halv tva idag, sa skont! Sedan hann jag inte sa mkt mer an att ata frukost innan jag skulle vara barnvakt. Ikvall har Hazel och jag satt pa Pippi, dansat till bade julmusik och popmusik och last godnattsagor pa spanska. Just nu sitter jag och tittar pa scary movie 4 och ater fruktsallad. Filmen ar sa jakla dalig. Haha!

Jag hade en riktig rolig kvall igar med Anna, Jimmy and Sam. Vi var forst upp i London Eye. Det var riktig harlig utsikt och det var jatte mysigt att se all vinterbelysning och sno fran ovan. Tog jatte fina bilder.
Sedan akte vi till Hyde Park och till Winter Wonderland market. Det ar en tysk julmarknad de har varje ar. Det var jatte mysig. Vi drack tysk glogg och varm choklad med baileys och at crepes. De hade massa karuseller, spokhus, lustiga huset och fritt fall. Lite kallt att aka karuseller nu skulle jag saga men de var folk som akte.
Igar kvall var det jatte kallt ute kandes det som sa vi stanna inte sa lange utan akte till camden och varmde oss med varsin ol pa en pub. Det var riktigt skont att komma in i varmen. Vi satt dar och prata ett tag innan vi drog till Face down och Klubben scala. Grymt rolig kvall!
Imorgon ska jag till Westfield och shoppa med Anna! :)
Puss puss

Snow, snow and snow

Gatwick ar stangd, lika sa skolorna och de gar knappt nagra tag. Mamma fraga om vi hade snostorm. Vad svara jag?! Det snoar! Haha! Det ligger ca 10 cm pa marken och de har knappt snoat idag, de ar bara 1 minus ut men de klarar inte snon iaf. Haha! England i ett notskal! Far se om jag kommer till skolan imorn! Hoppas det! Saknar skolan redan och det ar inte kul att vara "insnoad" :P Imorn ska vi gora ett nytt forsok att gora en tur i London Eye och sedan blir det tysk julmarknad! :) Sa hoppas pa bra vader imorn!
Idag har jag och Hazel varit ute i sno, fast det blev en kort visit. Hon tyckte att det var lite for jobbigt att ga och for kallt sa vi gick in igen efter att ha gatt fram och tillbaka pa gatan. Det blev att mysa inne istallet och dansa till julmusik. :)
Igar var jag pa bio med Anna och sag London boulevard. Den var inte riktigt som jag trodde att den skulle vara efter att ha sett trailen. Skadespelarna var bra, Keira Knightley and Colin Farrell men lite for mkt dodade och gangster snack for min del. Lite synd! Men de var som alltid kul att umgas med Anna! :)
Puss puss

Love actually, a varm hottie and the chocolate calender

Idag ar det riktigt kallt har och jag kom inte till skolan. Nar jag kom till stationen sa stod det att tagen var forsenade eller installda. Vantade 20 min for att se om nagot skulle handa men de kom inga tag. Testade faktiskt den andra stationen ocksa innan jag hem. Pa vagen hem sa kopte jag en advents kalender. Igar var jag och fragade i fem matbutiker om de hade adventskalender utan choklad. Tror du att jag hittade nagon?! Nej, de salde inte ens nagra! hm Lite skumt tyckte jag men det fick bli en kalender med maltesers. Den chokladen ar ju iaf god men tro att jag blev besviken nar jag kom hem och oppna forsta luckan och de var en tomte i choklad. Precis som de alltid ha i chokladkalenderar men som tur var sa smakade de maltesers choklad men jag trodde ju att de skulle vara de runda chokladkulorna.
Den var ju iaf fin och den har 24 luckor och inte 25 som vissa andra! :)
Nu ska jag se pa love actually. Tankte att de passa bra eftersom det ar riktigt burr vader och sa ar de ju snart jul. Jag har varmt min hottie sa ska riktigt mysa.
Ikvall, om tagen gar, ska jag pa bio med Anna och se London Boulevard.  Keira Knightley och Colin Farrell ar med i filmen. Tror att den kan vara riktigt bra! :)
Puss puss

RSS 2.0