Bubble pop and apple cake

Sitter och lyssnar pa owl city, blir sa glad nar jag hor hans latar! Sitter och ler for mig sjalv! :) Idag har jag haft staddag och tvattdag. Vilket jag klara av valdigt fort, sa det var skont. Jag har mest njutit av dagen och planerat infor helgen. De blir utgang bade fredag och lordag! :) Ska ut med jimmy och frida imorn till ett halloween party. Vet dock inte vad jag ska ha pa mig?! Sedan pa lordag efter att jag suttit barnvakt ska jag ut med en annan frida :), rebecca och Anna till sound. Vi ska ocksa kla ut oss men lite lagom! :P
Malade min naglar forut i den har snygga morkbla fargen! Maste saga att det blev valdigt snyggt! Kopte nagellacket pa urban outfitters och de hade massa andra snygga lack i massa farger sa kanske blir att inhandla nagra fler. Ikvall kom Evelina hit och gratta Hazel sa det blev cake! Appelkaka som var valdigt god. Kul att traffa evelina igen! Imorgon blir det cake igen eftersom det da ar Hazel fodelsedag. Jag har kopt en riktigt fin present till henne eller min mamma har kopt presenten eftersom den ar fran Sverige. Jag hoppas att hon kommer att gilla den.
Glomde att beratta igar att de var valdigt varmt har igar. Tittade pa termometern innan jag gick till taget vid fyra och da var de 17.8 grader ute. Sa knappt de kanns! Som var! Idag var det bara 13.5! :P Saknar inte direkt Sveriges ruskvader.
puss puss

Bye bye Silvia

Vadret var inte pa min sida i formiddags nar jag skulle ut och jogga men sprang en runda iaf. Duktigt va! :) 25 min blev den har gang. Godaste fruktsalladen efterat ocksa! Ar riktigt slut i kroppen nu sa det ska bli skont att lagga sig ner i sangen snart.
Ikvall traffade jag Silvia, Rebecca och Frida pa Westfield for att saga hejda till Silva som aker hem imorn. Valdigt trakigt! Ingen som jag har lart kanna har har akt hem innan sa det kanns konstigt att folk kommer att borja gora det. En efter en! Inte bra! Jag ar glad att jag ska vara har lange! :) Vi tog iallafall en fika pa starbucks och sedan gick vi runt lite i shoppingcentrumet. Vi gick bland annat in i apple butiken och spanade in nya ipod nano, riktig snygg med touch skarm. Vill ha men samtidigt inte! Orkar inte att man maste ha ett program for att ladda pa musik, vill att de ska vara som ett usb-minne. Enkelt och smidigt! Saknar verkligen att ha musik nar jag aker tag sa mkt som jag gor. Sa tankte att jag skulle kopa en har men har inte haft tid att kolla upp nagon an. Forhoppningsvis hittar jag en innan jul! :)
Ha det bra nu Silvia! :)

 

 

Sa snygg men vill att de ska vara smidigt att ladda pa musik!

puss puss

Rainy day in London

Sitter och dricker kaffe och ater ett apple medan jag tittar ut genom fonstret. Det ar verkligen en riktig hostdag idag, regnet tycks inte vilja slut och de ser riktigt kallt ut ute. Jag ar glad att jag inte ska ivag nagonstans idag. Om nagra minuter ska jag ta hand om Hazel igen. Det har blivit nastan hela dagen idag forutom nagra timmar pa eftermiddagen. Men det har gatt bra sa det kommer nog ga bra ikvall ocksa! Det blir nog bl.a att lyssna pa musik och dans. Ett av Hazel favorit intresse, jag tycker ocksa att det ar kul sa det passar riktigt bra. Jag ar glad att det regnar idag och forhoppningsvis inte imorgon, eftersom jag da har bestamt traffa med mina joggingskor igen. Det ar inte bra om jag har ett skal att skippa joggingturen nu nar jag skulle bli lite halsosam igen. Far val kora lite styrketraning inne annars. Nu ska jag ta hand om Hazel!
Puss puss

Jogging and raisins

Sitter och ater russin och pratar med Jossan. Det ar valdigt gott med russin, har inte atit det pa lange men kopte det till hogskoleprovet sa har en hel pase jag maste ata upp nu. Stackars mig! :) Idag har jag varit ute och sprungit igen, forsta gangen efter min harliga forkylning som jag hade i over tre veckor. Det kandes jatte harligt och jag korde lite styrketraning i ca 20 min ocksa! Hoppas pa att jag ska springa minst en gang till den har veckan. Idag har jag och Hazel lekt med pippidockan. Jag korde peekaboo med dockan och Hazel blev sa glad och ropa pippi pippi varje gang hon sag den. Sa sot!
Jag pratade med Abrar och Ella ikvall och det var jatte kul. Vi har sakert inte pratat live pa tva manader sa det var skont att prata av sig lite. Jag hoppas att vi kan fa ihop ett datum som passa sa att ni kan komma och halsa pa! :) 
Jag har lyckas samla pa mig ganska mkt atbara saker fick jag se sa samla ihop det lite. Min favorit ar julskum och sjalvklart pingvinlaktris burken.
Puss puss

IKEA-day

Utan att ha planerat det blev det en valdigt svensk vecka. Pricken over i:t blev nar jag, Rebecca och Frida akte till Ikea pa sondag. Jag tror att de finns fyra Ikea i narheten av London, vi akte till Edmonton som ligger i norra London. Man kan enkelt ta tunnelbanan dit och sedan Ikea minibuss sista vagen. Dock var ikea bussen full nar vi kom dit men pa vagen hem sa fick vi aka det. :)

Ikea ser precis likadant ut som hemma i Sverige. Sa det kandes nastan som man gick runt hemma i Linkoping. Det som jag tycker ar lite roligt att de har kvar alla svenska namn pa alla produkter. Gosig katt  heter samma i england men sa star det ju en beskrivning under, men det gor du ju i Sverige ocka! Vi gick ett varv i varuhuset, lekte lite med gosedjuren och korde lite kundvagn. Haha! Men det vi hade kommit dit for lag utanfor kassorna. Food avdelning! :P Just nar vi var dar sa fanns det sa man fick smaka alla kakor och pepperkakor och sockerbageriets pepparkakskolar. Det var validigt gott att provsmak allt! haha! Jag shoppade sedan tre paket knackebrod, en pase julskum och ekologisk fullkorns algpasta! Saknade visa grejer maste jag enda saga, ingen gott och blandad och sa hade jag velat haft ekologisk knacke. Men det fanns ocksa salta fiskar som jag alskar men kopte inte det. Det blir sakert en ikea svang innan jul sa far val kopa lite da!
Efter shoppingen sa gick vi till ikea restaurangen och at. Jag och frida at fish and chips sa vi var lite brittiska. :P Rebecca tog kycklingbrost med pasta. Det sag riktigt gott ut! Fish and chips smakade valdigt bra, man fick sas till sa det var inte sa torrt som det brukar vara ibland. Vi unna oss aven valdigt goda efterratter, frida och jag dela pa en blabarsmuffin och en chokladtarta. Valdigt gott! Jag tog en latte till, inte som starbucks men den dog. Pa vagen hem sedan fick vi aka ikeabuss. Det kandes valdigt konstigt att aka bil igen, jag har inte gjort de pa tva manader. Men det var kul och det gick snabbt! Tack for en jatte rolig dag tjejer! :)
Man fick finaste pasen nar man handla dar, mini ikea pase!
Puss puss

The swedish school and pubnight

Torsdag och fredagen hande det inte sa mkt pa, tog det valdigt lugnt och pluggade lite infor hogskoleprovet. Man onskar alltid att man har pluggat mer nar dagen val kommer men men. Pa lordagen gick jag upp redan klockan sex for att bege mig mot svenska skolan i London. Det forsta man motes av nar man kom in i deras entre var en tavla forestallade kungen och silvia! Riktigt trevligt! Jag och frida fick skriva provet i deras gympasal sa vi satt typ 50 pers i samma rum. Det kandes inte alls bra de tre delarna vi gjorde forst innan lunch sa var inte sa glad. Men sa kandes det battre andra delarna sa jag var inte saker pa hur det hade gatt. Raknade ut vad jag fick for poang och de blir nog tyvarr samma som forra gang. Typiskt! Men jag maste anda saga att jag kanner mig valdigt duktig, pa lasdelen fick jag 18/20. Kanns jatte skont! Behover bara hoja mig lite mer pa de andra delarna nu speciellt pa orddel. Sa det blir hardpluggning ord i ett halv ar nu! Haha! kanske!

Pa kvallen mote jag upp Mimmi och Jenny for att ata och dricka lite. Jenny har precis kommit hit och ska ocksa jobba som au pair men mimmi halsade bara pa. Det var jatte skont att bara slappna av efter provet med trevligt sallskap. Det var bara Linnea som saknades, hon var tyvarr barnvakt! Vi korde alla tre kycklingsallad vilket jag iaf tyckte var valdigt god. Maste saga att pubmaten ar ganska prisvard. I sverige kan man ju typ bara ata snabbmat om man ska ha nagot billigare. Kvallen var valdigt trevlig! :) Precis vad jag behovde efter provet!
Puss puss

Brother and sister on a visit part 3

Pa tisdagar har jag skola sa var faktiskt duktig och gick dit. Markus och Jossan akte daremot till Tower of London for att lara sig lite om engelsk historia och se kronjuvelerna. Vi motes upp vid piccadilly for att ata lite men innan det sa hann vi med att ga till Hamleys, en av varldens storsta leksaksbutiker. De har fem vaningar med bara leksaker. Det ar riktigt kul att ga runt dar och testa och kanna pa allt. :P Sedan var det lunch time och den har gangen blev det valdigt nyttig och samtidigt billig mat. Vi gick till Leon som ligger en sidgata fran oxford street. Dar kan man kopa jatte god mat, tex kyckling med fullkornsris, rotgronsaker plus dressing till. Det at jag och Markus och det var verkligen jatte gott. Tror att de bara kosta £6 och de blir billigare om man tar take away. Jossan at en jatte god hostgryta som ocksa var jatte god. Jag rekommenderar verkligen den fast food restaurangen. Det blev en kaffe pa maten fran starbucks (som for ovrigt ligger vagg i vagg!) innan det blev shopping igen. Jossan och jag gick runt flera timmar och hittade en hel del. Bla hittade jossan ett par skor, en halsduk, svarta jeans och trojor. Jag ska ta kort pa mina fynd sa att ni far se vad jag hitta! :) Markus var inte sa sugen pa att shoppa sa lange sa han begav sig istallet till British museum och national gallery. Han hann aven att besoka westminster och da hade han tur att de var public debatt sa han fick ga in i parlament byggnaden. Han var riktigt glad nar han kom tillbaka och fick beratta det. Pa kvallen lyxa vi till det lite eftersom det var deras sista kvall i London plus att jag aven hade varit precis tva manader i London. Valdigt bra sammantraffande! Vi at pa en spansk restaurang dar vi bestallde in tapas och en flaska vitt vin. Vi at aven valdigt goda efterratter och drack avec till. Det var riktigt gott och det kandes som en valdigt bra avslutning pa deras besok!
Grymt god mat!

Onsdagen blev en chilldag! Vi lekte med Hazel pa for- och eftermiddagen och sen visade jag mina syskon min stora supermarket! Haha! De kopte med sig mat till flygplatsen och lite godis att ta hem. Sedan var det dags for dem att ga till taget, sa det fanns inte tid for sa mkt mer.
Det var riktigt roligt att de kom sa att jag fick visa nagon fran hemma hur jag har det har. Nar jag sag dem forstod jag verkligen hur mkt jag hade saknat dem. Tva manader ar ganska lang tid. Det kandes jatte konstigt att stanna kvar nar de akte. Som tur ar, ar det bara ar tva manader kvar till jul och da kommer jag hem till sverige sa jag far traffa dem igen. De hade forresten valdigt bra present med sig till mig. Saltlakrits, Alskar det! Det var pingvinlaktis, ni vet sma pastiller med pingviner pa. Grymt goda!
Kom snart och halsa pa igen! :)
Puss puss

Brother and sister on a visit part 2

Mandag morgonen blev ganska lugn nar alla var trott och sa ville mina syskon halsa pa Hazel innan vi gick ut igen. Hon hade sovit bade lordagen och sondagen nar vi hade kommit hem, vilket inte var sa konstigt iofs eftersom de blivit ganska sent. Markus och Jossan hade kopt med sig presenter till Hazel, en pippi docka och lilla gubben. Hazel var for blyg for att ta emot presenterna forst men sen nar vi gick ner sa sprang hon dit direkt och tittade. Hon blev jatte glad sa det var roligt! Se bild nedan!
Markus och Jossan akte sedan sjalva till madame Tussaude for att traffa alla kandisar. Jag har redan varit dar en gang sa tankte att jag skippar den har gang eftersom de var tva. Det kostar ju anda £28 att ga in. Dock hade Jossan och Markus tur och fick en 2 for 1 biljett av en dam i kon. Jag mote upp dem sen vid hyde park corner for picnick lunch. Det kandes verkligen som nar Markus och jag var pa varan tagluff. Det blir genast mkt godare bara genom att sitta ute och ata.
Nasta attraktion var Harrods, dar ar det alltid kul att ga runt. De har sju vaningar sa det finns ju lite att se. Nu nar det "bara" ar tva manader kvar till jul sa har de ett helt rum med bara julpynt. Det fanns sakert fler an hundra olika julgranskulor for att namna nagot. Vi kopte en valdigt fin fodelsedagspresent till mamma pa Harrods. Efter Harrods blev det shopping pa oxford street och det ar som alltid valdigt trevligt. Vi hann inte ga i sa manga affarer innan de stangde men bade Jossan och jag hittade lite saker. Sedan begav vi oss till en pub igen for middag. Den har gang dela Markus och jag pa en burgar,korv, lokringar och nagot sott brod tallrik. Det var faktiskt valdigt gott och precis lagom.
puss puss

Brother and sister on a visit part 1

Det har hant sa grymt mkt den har veckan och jag har verkligen inte haft tid att skriva men ska forsoka uppdatera er lite nu. Markus och Josefine kom hit forra lordagen men inte forran pa kvallen sa de blev bara rundvisning i huset. Mina syskon hade aldrig varit i London forut sa de blev ganska mkt typiska turistsaker nar de var har. Jag hade gjort upp en lista vad jag tyckte vad vart att se och vad jag trodde att vi skulle hinna med. Vi hann inte riktigt allt men valdigt mkt och jag hoppas att de var nojda med resan! :)


Pa sondagen var den stora turist dagen, vi borjade med att aka till St Pauls katedral och var med pa en gudtjanst. Kyrkan var jatte pampig men man fick tyvarr inte ta bilder. Vi korsade sedan Themsen for att spana in shakespeare teater, the globe. De kor teater dar pa somrarna sa det skulle var kul att se nagon innan jag aker hem. Vidare mot fler turistmal gick vi mot westminster, big ben och efter en snabb sallads lunch pa pizza hut fortsatte vi mot St James Park och Buckingham Palace. Jag alskar St James Park, den ar sa himla fin. Blir perfekt att ata piknick dar nar varen kommer. Det blev forstattning pa park temat, Hyde Park och Kensington Garden. Markus och Jossan tyckte det var jatte fin och dar gick vi nog runt i tva timmar minst. Det finns mkt att se i parkerna. I kensington garden ligger kensington Palace som dock inte var sa statligt men hade en valdigt fin tradgard. Efter att ha vandrat runt sa lange vara vi alla ganska hungriga och Markus och Jossan ville ata nagot brittiskt och vad ar da inte battre an att ga till en pub. Sa det blev en klassisk pubmiddag, Markus at till och med fish and chips. Riktigt gott och mysigt! Pa kvallen sedan passera vi piccadilly circus igen innan vi tog nattbuss till mig. Vid piccadilly ligger en riktigt stor turistshop och vi var bara tvungna att ga in och titta. Tankte inte kopa nagot forst men sa fick vi syns pa losgodiset. Men det var inte darfor det sag sa gott ut utan de var att man la godiset i en kartong rod buss, alltsa typiskt engelsk buss. Vi kopte kanske 20-25 bitar och fick betala £10. Det blev ganska dyrt for bussarna. Haha! Men det var det val vart! :P
Kensington garden
Puss puss

I miss them already

Jossan och Markus sitter pa flyget hem nu och det kanns valdigt trakigt. Dagarna gick jatte fort nar de var har. De skulle ha stanna langre. Tur att de kommer i var ocksa! :) Sitter nu och ater lakrits (som de kopte med till mig) och pratar med mamma. Saknar henne och pappa extra mkt idag nu nar syskonen har akt. :( Jag ska beratta om allt roligt vi har gjort men orkar inte ikvall. Ska snart sova! Men lagger upp en bild sa lange!
Min sota syster pa Starbucks!
Markus i en klassisk brittisk telefonkiosk!
God natt puss

Saturday sweetie

Jag sitter och vantar pa att mina syskon ska komma hit och ater lordagsgodis sa lange. Men nu fick jag precis ett sms att de redan sitter pa taget sa maste skynda mig. Ska mota dem vid stationen. Tankte bara visa vad for gott jag ater. Kitkat ar den nya med caramel inuti. Super god var den. De andra sorterna var ocksa valdigt goda. 
Puss puss

The gorilla man

Traffa Evelina efter skolan idag. Det var jatte kul att traffa henne speciellt nu nar vi inte setts pa ett tag. :) Vi tog en kaffe pa starbucks och sedan gick vi runt vid leicester square, covent garden och piccadilly circus. Riktigt trevligt att strosa runt lite. Jag har aldrig varit i covent garden sa det var kul att se hur det sag ut dar. Pa vagen dit sa sag vi en man som var utkladd till gorilla och nar vi gick forbi den sa skreck den till och Evelina hoppa jatte hogt. Haha det var riktigt roligt! Se nedan for bilden!
Det blev lite kort inlagg idag for pratar samtidigt med mina syskon som forovrigt kommer imorn! Det ska bli sa kul!
pusspuss

New shirts

Alla som undrar hur hippo mar idag kan vara glada, han har fortfarande svansen kvar! :P Jag ar ju bast pa att sy! Det var sa dramatiskt det har med hippo sa glomde beratta om att jag var pa oxford street och shoppade lite i tisdags. Det blev en langarmad troja och en trekvarts troja. Kopte bada trojorna pa bikbok. For ni som inte vet dar sa ar bikbok faktiskt svenskt och jag maste saga att jag gillar den affaren grymt mkt. Brukar alltid hitta nagot nar jag gar dit. Brukar aldrig kopa langarmade trojor for att jag aldrig anvander dem men den har var perfekt nu. Det ar lite kallt i huset att bara ga runt i linne och lite for varmt med tjocktroja sa langarmad troja blev perfekt. Sjalvklart tagit kort pa mina fynd och hur jag ser ut i den ena trojan. :)
puss puss

Unhappy hippo....

I know I haven't written for some days now but nothing special has happened. Ok lets be honest, I actually forgot to write yesterday. It always happened a lot of things in London. :P Yesterday in school we had an auction and we took turns to be the auctioneer. It was a good exercise because you need to be quick when you speak and also describe the different items and the person who place a bid. After class I met up Frida at Hammarsmith since we had decided to go and see where the swedish school were placed. (Hogskoleprovet in two weeks.) You know me, I always take the wrong way and of course we did it yesterday but this time we took the bus toward the opposite direction. Haha! We came to shepherd bush before we realised the bus trip took too long time. A half hour later we found the school, it was lucky that we had plenty of time. Haha!

Now I have to tell you about a sad thing... :( I broke my new slippers last night. So poor Hippo got really sad because he got tailless.  But today I borrow needle and thread and started to fix the slipper. See the pictures below.
Poor poor Hippo!
Look I have skills! ;)
Hippo is happy again! :)
Atm listen I to really good music, my playlist soft music on spotify is the best! The music makes me so happy!
xx

Study day

Efter att ha haft en grymt rolig helg sa var det dags att gora nagot vettigt pa sondagen. Sa jag hade bestamt traff med Frida for att hard plugga till hogskoleprovet. Vilket vi faktiskt gjorde, trott eller ej! :P Vi motes vid victoria for att bege oss till narmaste starbucks. Frida visste ett jatte mysigt och de var verkligen perfekt att plugga dar ocksa eftersom man kunde sitta i typ bas. Dar satt vi fran typ ett till klockan sex nar de stangde. Duktigt va! :) Jag tror att de har var jatte bra att gora eftersom vi verkligen diskuterade fragorna och svaren och gav varandra tips. Sa de kanns mkt battre nu infor provet maste jag saga. Maste bara hitta tid att plugga lite mer innan provet sa att jag tar bort all osakerhet. Men det ar sa mkt som hander hela tiden. Markus och Jossan kommer ju pa lordag! :D Det ska bli sa sjukt roligt att traffa dem efter nastan tva manader nu! Och sa far jag ju visa dem allt har ocksa! :)
Nu ska jag se pa piraterna och sedan sova!
Puss god natt

Awesome fridaynight

Scandinavian party igar kvall var awesome. Jag hade grymt roligt hela kvallen. Linnea och hennes kompis Emma kom forst till mig i Streatham for att dumpa lite saker for att de skulle sova hos mig. Sedan tog vi taget och tuben till Leicester sqaure for att mota upp Linnea, hennes kompis Erica, William och Patric. Efter att alla hade kommit, William var sjalvklart sen ;) sa gick vi till en pub for att ta nagra ol. William trodde han kunde vinna over mig i olhavning men man ska inte underskatta mig! :P haha!
Satt dar ett par timmar innan vi drog till scandainavian party for att dansa och sjunga. Haha! De var grymt kul! Cluben hette Zoo och var riktigt bra, bra musik, massa folk och en strippstang. Den dansa Linnea och jag vid nagra ganger under kvallen. Undrar hur manga bilder vi hamna pa egentligen?! Haha! Vi fick till och med upp patric ett tag.
Linnea,Linnea och Emma hade kamera med sig sa kvallen finns val dokumenterad, haha! Det blir alltid super snygga bilder nar man ar onykter.

Linnea och Emma sov som sagt hos mig och Linnea fick oturen att ligga i mitten. Sa hon hade vaknat pa morgonen att de var varmt och forsokt ta bort tacket men bade Emma och jag hade legat och hallt i det. Haha! Sa hon hade gatt upp och av misstag klivit pa mina ben utan att jag vakna. Haha! Sov valdigt bra!
Efter vi hade vaknat vid typ tolv drog vi till London bridge for lite brunch. Linnea och Emma tog klassiken fish and chips medan jag tog gourmet hamburgare( se bilden ovan). Riktigt gott var det! Restaurangen var valdigt trevlig ocksa. Vi drog sedan till oxford street for lite shopping och starbucks. Jag kopte grymt snygga tofflor (se bilden nedan) Jag tog en frappuccino, caramel creme pa starbucks, grymt god!
Ikvall har jag suttit barnvakt och atit massa kakor! :P Familjen hade bestallt ham typ 5 kg choklad och kakor sa de finns att ata. Inte sa bra direkt men det ar ju helg!
Hazel alskade mina nya tofflor! :)
God natt puss

Friday tomorrow

Onsdagen och torsdagen har varit valdigt lugna sa har inte mkt att beratta. Tagit hand om Hazel lite mer an vanligt sa har mest varit hemma. Vilket har varit bra eftersom jag inte kunnat spendera massa pengar. Kopte ju iofs en vaska som inte var sa billig i tisdags sa borde val vara ganska nojd. Tankte att jag skulle spara lite tills Jossan och Markus kommer (bara nio dagar kvar nu! ) eftersom vi kommer att shoppa ganska mkt da forhoppningsvis. Jossan har sagt att hon inte ska ta med nagra klader eftersom hon vill ha sa mkt plats som mojligt i vaskan for att komma shoppa sa mkt som mojligt. Sa borde som sagt spara lite men det har inte gatt sa bra hittills. Det ar tur att man far lon varje vecka. :P

Imorgon ar det scandinavia party igen och det kommer bli grymt kul. Linnea och en kompis till henne ska sova hos mig.  Det ar massa folk jag kanner som ska dit ocksa sa det kommer bli en riktigt bra kvall. Ser verkligen framat imorn. Ska forsoka lagga mig tidigt ikvall och hoppas att jag har sovit bort min forkyldning nar jag vaknar. Har verkligen inte tid att vara sjuk.
Forresten idag gjorde jag underbar god fruktsallad igen, (alskar att familjen koper massa olika frukter) apple, banan, ananas, vindruvor och apelsin. Mums! Och igar baka jag kladdkaka men den blev inte kladdig. Haha, fast valdigt god! Iofs bra att den blev misslyckad for da maste jag ju gora om den valdigt snart igen sa familjen far smaka pa en riktig. Funderar pa om jag ska gora en omgang fruktsallad igen. At for drygt en timme sedan men blev lite sugen. Det ar ju inte onyttigt iaf. ;P
puss puss

Sometimes I really like when the tube doesn't work

Jag kande mig inte alls kry imorse nar jag vaknade, (hade forst vaknat en timme innan klockan ringde for att jag var sa tappt i nasan) men dagen blev valdigt bra sedan. Skola forst och tog for forsta gangen den snabba vagen till skolan, sa skont. Hann nastan aven att taget var en kvart forsenat. Pa lektionen satt jag mest och tyckte synd om mig sjalv eftersom jag var sa forkyld och trott. haha! Nar jag sedan skulle aka hemat sa gick saklart inte tunnelbanan sa fick ta bussen. Tog forsta som kom eftersom jag sag att den gick till piccadilly cirus, tankte att jag skulle ga av dar och kanske ga och kolla i nagra butiker och sedan aka hem men kom aldrig sa langt. For utan att jag visste det sa gick bussen forbi Harrods sa gick av dar istallet. Jag har inte varit dar sedan februari 2009 sa hade nastan glomt bort hur statligt byggnaden ar. Jag hade saklart inte med mig kameran men tog ett kort med mobilen (se nedan) som faktiskt blev ganska bra.
Det maste verkligen har varit mening att jag skulle ha tagit bussen och gatt av vid Harrods for annars hade jag aldrig hitta min nya jatte snygga vaska. Jag hade egentligen spanat in en annan vaska pa topshop men kopte den inte da. Nar jag sedan hade bestamt mig sa kunde jag inte hitta den eftersom olika topshop har olika sortiment. Tur att jag inte hitta den for annars skulle jag ju aldrig ha kopt den har (bilden nedan). Den ar av akta lader sa den var inte sa billig direkt, £70 men eftersom jag ar student sa fick jag 10% rabatt. Kandes mycket billigare da! ;)
Puss puss

Cambridge

Jag har varit i Cambridge den har helgen, en av Englands populäraste studentstader och jag forstar varfor. Staden var sa mysig, kandes som man gick tillbaka i tiden. Mysiga grander med unika butiker, valdigt pampiga universitetbyggnader. Staden kandes inte sa stor faktiskt men den ar lika stor som Norrkoping. Haha! Vant mig vid miljonstader redan.
Cambridge


Innan jag akte sa tog jag en kaffe med William pa eftermiddagen. Det var riktigt skont att ga nagon till motes istallet for att ta taget eller bussen eller tunnelbanan. Vi prata om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt! :)
Sedan mota jag Jimmy klockan 7 vid king cross for att ta taget till St neot dar han bor. Han bjod pa middag och till det vitt vin, riktigt gott. Sedan gick vi ut till en lokal pub och tog nagra ol. Riktigt harlig stamning pa puben och bra msuik forutom att de spela Carola!!! Haha! Hey Mikey eller vad den nu kan heta pa engelska! Typ precis nar vi hade kommit ocksa! Sa konstigt!
Bussen till Cambridge hade varldens skonaste saten. Somna nastan! Cambridge var som sagt hel mysigt! Perfekt studentstad! Bra shopping var det ocksa, dock kopte jag bara ett paraply men gillade affarena. Ville verkligen aka tillbaka dit, speciellt pa varen eftersom det fanns jatte fina parker och sa rann floden cam igenom staden ocksa. Vi hade lite otur med vadret nar vi kom, sa vi gick och tog en latte pa starbucks for att slippa regnet men nar vi kom ut darifran regna det mera. Sa typiskt och jag kopte inte mitt paraply forran vi skulle aka hem typ och da sken solen saklart.
Riktigt trevlig helg!
Puss puss

A blue heart ballon, free ice cream and coffee!

I have had a great day today. At school today did I pronounce a few words wrong, (you know me, I can't even pronounce swedish words correct) so the teacher gave the whole class a lesson in grammar. Haha! A classmate and i went after school to pret a manger to drink some coffee. But before we came to the cafe we passed a new bank who opened today and we got really good ice cream, lollipops and I got also a blue heart ballon. :) It made my day! Love free stuff! Haha! It was really great talking to Anna too! She is from Germany and also an au pair. After the coffee I went for some shopping but i only bought one thing, a organic t-shirt from H&M. But I'm going to do some shopping on sunday with Jimmy so don't feel sorry for me. :P On my way home I bought a very good sandwich, see the picture below. Chicken Caesar baguette. It tasted delicious!

The first picture: Hazel
Second: My delicious fruit salad yesterday
Third: The free vanilla ice cream, I took twice! ;)
Fourth: The sandwich, (almost as good as the sandwich on the France cafe.)

Tomorrow I'm going to take a coffee with William and maybe take a walk in the neighbourhood and on the evening I'm going to St Neots to visit Jimmy and on sunday we are going to Cambridge. :)
I must say that I'm really proud over myself a post only on english! :) Probably lots of mistakes but it is mine first time ever to write spontaneously on english.
xx

RSS 2.0