Snowing in London and moose in Sweden

Om nagon har missat det sa snoar det i London! Har i streatham dar jag bor har det snoat hela dagen och det snoar fortfarande. Men dar jag gar i skolan sluta det sno vid tolv typ sa dar hann all sno att smalta direkt. Fast inte har, det ar minst 15 cm pa marken nu. Far se hur lange det ligger.
View from my window tonight!
Skillnad fran har sa har de i Sverige lite mer sno. Dar jag bor sa har de nu 70 cm. Sa harligt men kanske lite for tidigt! Men hoppas verkligen att de finns nagot kvar nar jag kommer hem. Vill aka skidor, gora snogubbar och snolyktor och aka pulka! :P Nagot som vi inte brukar ha varje vinter ar alg pa tomten. Men spana in bilden nedan, den ar tagen idag och algen ligger och chillar i varan tradgard i Sverige. Haha!
Det roliga ar att jag fick beratta vad en alg var for nagot idag pa min engelska klass. Idag prata vi om engelsk humor och vi last hogt for varandra olika skamt. Jag fick lasa det har skamtet efter att min larare sa: Malin this is for you!
"Did you know 30 per cent of car accidents in Sweden involve a moose? I say don't let them drive". Haha! Da var det som sagt folk som inte visste vad moose var for nagot och da fick jag beratta att det var ett stort djur som fanns i sverige. Skogens konung! 2 meter hoga! Alla var verkligen jatte imponerade och sedan nar jag beratta att vi ha haft en pa tomten sa tyckte de att de var annu mer spannade. De kandes riktigt konstigt att de inte visste vad det var eftersom som det ar sa vanligt for mig. Men det ar coolt att vi i Sverige har nagot lite unikt. Kul att beratta ocksa!
puss puss

100 day last saturday

Forgot to tell you that I have been in London for 100 days now. Last saturday was it exactly 100 days so today is it 102 day. :) And It have been so great! Today has been a really chill day as usually when it's monday. I have done the laundry and played with Hazel for awhile and I have actually done one of my homework. But otherwise have I just relaxed. My biggest problem now is to figured out what I'm going to buy for christmas present to everybody. I have found the gifts for Hazel so that feels great but I have a few left. The time is ticking, tomorrow is it the first of december and only three weeks left until I will fly home. Btw in sweden is it a half metre snow now. It crazy! I hope it's still snow when I get home.
Good night xx

First advent

Kan inte fatta att det ar redan forsta advent. Tyvarr firar de det inte har sa ingen har inte tant nagot forsta ljus idag. Kanns lite trakigt! Men tankte att jag skulle kopa en adventskalender sa att de kanns lite mer som jul. Vi har ju ingen sno har heller sa har inte sa mkt julstamning an. Jag vet att de ar ju typ en manad kvar men har borjar de jatte tidigt med julpyntning och julklappserbjudanden sa det kanns som de ar jul nasta vecka. Hahha! Har aldrig kopt julklappar sa har tidigt.

Idag har jag varit pa Ikea med Linnea och Emma. Riktigt mysigt! Det kanns verkligen som man ar i sverige eftersom alla ikea ser likadan ut. Den har gangen blev det inte fish and chips utan brie and spinach tart med chips. Lite udda kombination men pomme ar ju alltid gott. Tog sjalvklart majonas till! :P Till efterratt blev det daimtarta. Alltid lika gott!
Hojdpunkten var som vanligt nar man aker till ikea the food market! Kopte bade Marabou daim choklad en ekologisk paron cider och en pase skumtomtar. (Ja man kan kopa alkohol pa ikea) At upp nastan halv chokladkakan pa vagen hem och sedan de sista av halva hem med lite lakrits. Det ar sa grymt gott tillsammans! Men lyckades iaf sluta att sedan sa har halv kvar till nasta helg. Kanns valdigt bra! :) Innan vi gick fran ikea sa tog jag en mjukglass! Sa gott! kosta bara 35 p och jag fixa refill sa det var helt klart vart det! Sedan gick vi och shoppade lite i croydon innan vi tog taget hem. Riktig trevlig dag! :)
Puss puss

Elk pub and crystal palace

Lordagkvall och gissa vad jag ater?! Fruktsallad saklart! Underbart gott som alltid! Blir inget party ikvall eftersom jag har varit barnvakt och nu ar jag for seg for att ga ut. Tankte istallet beratta hur min helg har varit sa har langt! Igar ikvall var Anna och jag ute i fulham broadway pa en pub som heter Elk. Haha! Vi hade grymt roligt! Dansa typ hela kvallen, de var riktigt bra musik. Nar vi stod i kon in sa borjade vi prata med dem som stod framfor och nar han fick veta att jag var fran sverige sa borjade han prata svenska. Han sa: Hej hur mar du? jag mar fint! Haha! Det visa sig att han hade haft en svensk flickvan. Nar vi lite senare stotte pa varandra igen pa dansgolvet sa fraga jag: hur mar du? Mycket bra tack! svarade han da. :P och lite senare sa sa han: Jag alskar dig ocksa! haha! Grymt kul kvall som sagt, maste ga dit nagon mer gang.
Bilder fran kvallen, dock inga bra eftersom de ar tagna med min mobil. Baccardi breezer var grymt goda, 70cl flaskor ar lite lagom ocksa! ;)

Idag har jag varit till Crystal Palace och sett hur Linnea bor. Riktig mysig del av London. Vi letade efter nagot mysigt cafe men det blev att vi tog lunch istallet. Jag at en pizza och Linnea tog en sallad. Haha lite kontrast! Riktigt gott var det iaf. Sedan var vi sugna pa efterratt men hitta inget som vi gilla i dessert meny sa vi gick till sainsburys istallet och kopte riktigt goda kakor/tartbit. Innan vi gick hem till henne for att hugga in pa efterratten sa visa hon mig den jatte fin dinosaurier parken som de har. Jatte mysig! :) Tack for en jatte trevlig och mysig dag! :)

Imorgon ska jag till Ikea med Linnea och Emma! :)
puss puss god natt

Great plans this weekend!

Hang with me - Robyn, grymt bra lat! Jag vet, svensk musik igen. Men vad ska jag gora, det gors sa grymt bra svensk musik for tillfallet. Jag ska ju ocksa pa robyns konsert i London i mars sa maste veta de nya latarna!
Imorgon ar det fredag och helg! Harligt! Fullspackat schema som vanligt! Imorgon om allas schema gar ihop ska vi till London eye och beskada London fran ovan. Pa lordagen blir det crystal place och fika med Linnea. Ar barnvakt pa kvallen sedan sa blir en lugn kvall. Pa sondag ar det forsta advent och vad passar inte battre an att aka till ikea! Ska dit med Linnea, Emma, Frida och Rebecca och kanske nagra fler. Blir att inhandla lite mer julskum pasar!
Sa har ser det ut i min lilla ort i Sverige! Bilden tagen ikvall!
Jag pratade med min syster och pappa forut och da skicka de de har bilderna till mig. De sa att de snoa men inte trodde jag att de skulle var sa mkt. De kanske ska snoa har i helgen. Hoppas inte pa det! Englang klarar ju inte ens lite sno. Haha!
Puss godnatt!

One month till Christmas

Kan ni fatta att det bara ar en manad kvar till jul! Tiden gar sa grymt fort har. Jag har ju varit ar i tre manader nu, glomde skriva det men den 19 var i fredags. Passa perfekt att ga pa bio da och fira. Pa lordag ar det lite haftigare skulle jag saga, da har varit i London i 100 dagar! :) Gillar att fira sadana saker och har nog alltid varit san. Klart man ska passa pa och fira och det ar ju roligare om man har en anledning. Dagen har gatt valdigt fort aven om den kandes lite seg forst. Sov lite middag efter lunchen, de har typ blivit en vana nu inte sa bra. Radd att jag inte kan sova inatt istallet. Men efter tuppluren sa blev det en jogging runda pa 28 min sa att jag piggna till lite. Sedan var Hazel har uppe och vi titta pa pippi och dansade till massa bra musik. Hon ar sa sot! Hon fick syns pa mitt far i min sang och borja saga "ba baaa" pa svenska for jag har lart henne det. Det later sa gulligt! Ikvall ar det faktiskt inte svensk musik i mina lurar. Lyssnar pa James Blunt nya album. Han har riktigt harlig rost! perfekt pa kvallen nar man ar lite seg.
puss puss

Royal wedding the 29th of April

Jag ar sa glad! Jag kommer att vara har nar brollopet ager rum. Var lite radd att jag skulle missa det eftersom de borjades prata om att de inte skulle ha brollopet forrens i augusti. Nu ar det istallet i april vilket kanns kanon. Jag missa ju varat svenska kungliga brollop eftersom jag var i Italien da. Men det har vill ja inte missa! :)
Idag har jag varit pa klass trip till old Bailey, Londons central criminal court. Vi fick lyssna till ett mal dar nagon hade hamtat upp handvapen och sedan hade nagon blivit mordad. Vi lyssna bara en halv timme sa forstod inte riktigt allt. Malet var val inte jatte intressant kanske hade varit battre om vi hade fatt lite bakgrunds fakta men det ar ju lite svart att fa eftersom man inte far veta i forvag vad man ska fa se. Men det var valdigt intressant att se hur en engelsk rattssal ser ut. Advokaterna och domaren bar ju ocksa sakallade wigs, de vita perukerna och sa har de aven svart rockar. Vi var ocksa tvungna att sta upp nar domaren lamna salen. Kul att gora nagot som man aldrig sjalv skulle ha tankt pa att gora. :) Efter tog jag, Anna, Anna och Jytte en kopp kaffe pa starbucks och prata bla om hur vi fira jul i Sverige/tyskland. Det finns ganska manga skillnader faktiskt.
Hem for lunch och sedan ivag igen for att mota upp Jimmy utanfor Topshop for lite shopping och mat. Blev lite daligt med shopping men vi at sedan pa nagon italiensk stalle. De hade valdigt god pasta! Valdigt trevligt!
Nu blir det desperate housewifes, glomde bort det i sondags! :P
Puss puss

My hottie

Mandar ar allt bra chilla dem med. Jag har haft en riktigt skon dag. Gick upp klockan atta for frukost men sedan var jag sa trott att jag gick och lade mig igen for att sova en halv timme -timme till. Sa skont att jag kan gora sa! Behovdes eftersom jag som vanligt inte har hunnit med och sova sa mkt i helgen. En jogging tur pa 28 min blev det pa eftermiddagen med lite styrketraning efter. Fruktsallad och en kopp kaffe pa det sa blev det perfekt. Jag har ocksa baddat rena lakan i min sang sa bara vantar pa att fa krypa ner. :) Forresten testade min Hottie igar och den var validigt mysig och varm. Sa mysigt att ha nagot att krama! :)
Hottie ar alltsa ett far och jag kopte den pa topshop. Men det basta ar att det finns en vetekudde inuti som man stoppar i micron och varmer och sa blir hela faret varm och kramgod. Sa mysigt!
puss puss

Harry Potter, shopping and party!

Jag har haft en riktigt grym helg. Den borjade lite chill med bio klockan 00.05 pa fredagnatten. Sag saklart nya Harry Potter filmen tillsammans med Frida och Rebecca. Den var riktigt bra maste jag saga. Spannade och rolig faktiskt, haha skadespelarna spela sina roller riktigt bra. Vi sag filmen pa odeon, storsta bion i London och storsta biokedjan i UK och i Europa. Nagot som var riktigt roligt var alla harry potter fans som borjade skrika och klappa handerna fort Harry potter dok upp duken. Och da pratar jag om reaklamen! Haha! och sedan nar filmen starta och sedan nagra ganger under filmen. Haha! Skulle ha spelat in det. Det kandes som nar man precis landat med flyget och folk borjar klappa hander for att allt gick bra. Vi hade forresten riktigt bra platser sa frida du hade gjort ett bra val! :)


Lordagen spenderades pa Westfield med Linnea och Anna! Shopping blev det och nu har jag faktiskt kopt mina forsta julklappar. Jag har aldrig varit sa har tidig forut. Sedan kopte jag en riktigt liten hottie. Ska nog testa den ikvall. Pa westfield har de precis oppnat en inomhus isbana. Coolt att se, mitt i kopcentrumet sa star de en is rink. For se som inte kunde aka kunde lana sotaste pingvinen. se bilden nedan!
Sedan var det dags for party, scandinavian party med Anna, Frida och Rebecca. Alltid kul att festa med er! Dock var klubben lite liten och dansgolvet minst. Men vi dansa typ hela kvallen iaf. Men killarna var valdigt bekymrade for att jag visa bhn. Haha! Hade pa mitt ganska nykopta linne fran Urban Outfitters och da ar det dragkedja i ryggen. En kille kom fram och sa nagot i stil med att: Jag kan se den bh, jag och min kompis har slagit vad. Far jag bjuda dig pa en drink? Haha! Jag ber om ursakt om jag gjorde er forvirrade! Haha! ;) Blev lite senare bjuden pa ett glas skumpa och det var ju inte helt fel.
Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och ater lite mellanmal/ lunch. Se bild ovan! Gick inte upp forren tolv idag sa har inte orkat gora nagon lunch idag. Vi ska anda ata middag om tva timmar! :) Fruktsalladen betar idag av vindruvor, banan, paron, mango, melon och ananas. Grymt gott! Och da tog jag inte alla frukter som vi hade hemma. Tyckte att de skulle ha blivit lite for mkt eftersom vi ocksa har apelsin, apple, mandarin och blabar. Sa harligt med massa frukt! :) Nu blir det nog att se pa nagon serie och bara chilla! :)
puss puss

Pippi Longstocking

Den har veckan har varit ganska lugn faktiskt. Sprungit tva ganger, vilket ar helt okej eftersom jag inte har tid att springa nagot mer den har veckan. Imorgon ska jag vara barnvakt och sedan blir det Harry Potter 00.05 med Rebecca och Frida. Ska bli kul! Ska se filmen i Londons storsta biosalong Odeon! Samma salong som kandisarna sag filmen forra veckan. Pa lordag ska jag forst till Westfield och shoppa med Linnea och Anna och sedan blir det Scandinavian party pa kvallen!
Idag har jag och Hazel varit till biblan och sjungit lite. Hazel fick ett diplom for att hon har gatt till biblioteket. Man samlar fyra stickers och sen far man ett diplom. Man far ett klistermarke varje gang man gar dit. Sa Hazel far diplom en gang i manaden. Haha! Men det ar trevligt! Ikvall passa jag Hazel lite innan maten sa mamman kunde gora klart den. Da prata vi med familjen genom skype. Hazel ar sa gullig. Hon blir jatte glad nar hon ser dem och nar vi gick sedan sa sa hon bye bye och vinkade till mamma och jossan! Sa sott! Vi sag ocksa pa ett avsnitt av Pippi. Den svenska versionen fast dubbad till engelska. Hon gillar Pippi men ar lite radd for dunderkarlsson och Blom. Haha! Da kryper hon ihop lite mer i mitt kna. sa sott!
puss puss

Second part of the Gruffalo

Sorry for the long waiting but here comes the second part of the Gruffalo. I just have to told you that I have been out jogging today and it felt so great. It went fast this time also so I think I have to found another route because now I have to jog round and round so many times in the park. As usual listen I to swedish music, Daniel Adams-Ray is so great. But now to the Gruffalo:


But who is this creature with terrible claws
and terrible teeth in his terrible jaws?
He has knobbly knees and turned-out toes
and a poisonous wart at the end of his nose.
His eyes are orange, his tongue is black,
he has purple prickles all over his back.
Oh help! Oh no!
It's a gruffalo!


My favourite food! the gruffalo said.
You'll taste good on a slice of bread!
Good? said the mouse. Don't call me good!
I'm the scariest creature in this wood.
Just walk behind me and soon you'll see,
everyone is afraid of me.
All right, said the gruffalo, bursting with laughter.
You go ahead and I'll follow after.
They walked and walked till the gruffalo said.
I hear a hiss in the leaves ahead.

It's Snake, said the mouse. Why, Snake, hello?
Snake took one look at the gruffalo.
Oh crumbs! he said. Goodbye, little mouse,
and off he slid to his logpile house.
You see? said the mouse. I told you so.
Amazing! said the gruffalo.
They walked some more till the Gruffalo said,
I hear a hoot in the trees ahead.


It's Owl, said the mouse. Why, Owl, hello!
Owl took one look at the Gruffalo.
Oh dear! he said. Goodbye, little mouse.
and off he flew to his treetop house.
You see? said the mouse. I told you so!
Astounding! said the Gruffalo
They walked some more till the Gruffalo said,
I can hear feet on the path ahead.

It's fox, said the mouse. Why, Fox, hello!
Fox took one look at the Gruffalo.
Oh help! he said. Goodbye, little mouse,
and off he ran to his underground house.
Well, Gruffalo, said the mouse. You see?
Everyone is afraid of me!
But now my tommy's beginning to rumble
My favourite food is ....gruffalo crumble.
Gruffalo crumble! the Gruffalo said,
and quick as the wind he turned and fled.
All was quiet in the deep dark wood.
The mouse found a nut and the nut was good!

Best story! There is one more book about the gruffalo or the gruffalo child. Also a really good book!
xx

Royal wedding next year

It is cold in London, today was it only one degrees in the morning. So it was not so funny to wait on the train who was of course delayed. I just wanted to go back to my warm bed again. But i went to school and it was quit interesting lesson. We talk about finance and economy and also different types of crimes. Next friday shall we maybe visit a court and see a trial.
This afternoon have I been looked after Hazel. We watched a part of Pippi Longstocking, the swedish version (because it is the best one) but dubbed in english. She really like Pippi, it so sweet. So it was a chill day today. I was actually so tired when i come home that I went to bed for a nap. Slept for at least a half hour. Nice!
The big news today is that will be a royal wedding here in UK next year. Perfect for me! I missed the swedish royal wedding because I was in Italy then. Prince William and his Catherine Middleton are getting married in the spring or summer. So I will still be here then. :) Lovely! :)
Now some news!
xx

Farnham, the local pub and delicious pasta

For ni som inte vet det sa ligger Farnham ungefar 1 h fran London med tag. Kom dit vid tolv och da visade Linnea mig centrum forst. Sedan blev det ganska snabbt en fika pa costa Coffee som ar Linneas favorit stalle. Latte och chokladtarta, Underbart gott! De var sa fullt nar vi kom dit sa vi fick dela bord med en man och en kvinna som visade sedan vara son och mamma. Vi borjade prata och bla beratta mannen en valdigt intressant och rolig sak. Vikingar fran norge och Sverige invaderade Storbritannien omkring ar 800 e. kr. I skolan fick vi lara oss att deras typ landskap ar namngivna av bla vikingarna men mannen beratta att uppe i Skottland anvanda man svenska ord fortfarande. Man sa "bra" istallet for good och "nu" istallet for now. Sa coolt! De var ju liksom ganska lange sedan vikingarna bodde har. Det skulle var jatte kul att aka upp till Skottland och hora nagon prata med dessa svenska ord.
Underbart god tarta!
Vi satt sakert tva timmar och chillade, at lite skumtomtar som jag hade med mig och Linnea knappra lite pa knackebrod ocksa! :P Sedan drog vi hem till henne ett tag och spelade lite stress! Sa kul att spela kort igen! Jag har inte gjort det sen jag kom hit och jag alskar verkligen att spela kort. Vi begav oss ner till stan igen efter ett tag och mote upp Emma och sedan en tysk tjej pa costa coffee. Haha! Andra gangen samma dag men denna gang tog jag bara en ciabatta, vilket var valdigt god ocksa! Satt dar tills de stangde och sedan blev det hem till Linnea for att fixa sag till kvallen, nagra omgangar stress och innan vi gick till prezzo och at italienskt. Valdigt god mat! Sedan var det dags for puben och sjalvklart drack vi ol! Vi gick till tva pubar for Linnea ville visa mig de basta stallerna. :) Somnade ganska bra sedan. Riktig trevlig kvall! Vi hade bara Linneas kamera med oss ut pa kvallen sa har tyvarr inga bilder fran kvallen.
Dagen efter blev det Guildford for shopping och lunch pa Jamie Olivers Restaurang. Linnea at pasta med truffelsvamp, Emma at lamm och jag tog Risotto. Valdigt god mat och riktig mysig restaurang. Vi mote upp Malin sedan for lite shopping. (Lange sedan man traffa nagon med samma namn.) Blev ingen direkt storshopping utan jag kopte bara ett halsband.
Helmysig helg Linnea! :) Farnham var ocksa mysigt, kul att se lite andra stader eller mindre orter i England.
Puss puss

Fathers day!

Hemkommen fran en jatte trevlig helg i Farnham. Ar riktigt trott sa skriva mer imorn vad Linnea och jag hittade pa. Nar jag kom hem ikvall ringde jag hem och prata med pappa. Det ar ju farsdag idag i Sverige. Inte har, tydligen olika for varje land. Pratade iaf med pappa minst 30 min, jatte mysigt. Saknar mamma och pappa ganska mkt ibland. Nar jag kommer hem till jul kommer det blir fyra manader sedan jag senast traffa dem. Tur att de finns skype annars skulle det var mkt jobbigare. Pratade sedan med min sota syster och aven min bror. Sa det blev mkt familjen ikvall. Vilket var mysigt! Det behovs det ibland. Pa sondagar ser jag pa desperate housewives har men hann bara se halva innan oskar ringde pa skype. Sa det blev valdigt mkt skypande ikvall. Men det var trevligt! Skont att prata av sig lite ibland med de dar hemma.
Berattar mer imorn om vad Linnea och jag hittade pa imorn. Lite bilder blir det nog ocksa!
God natt puss

Updates from last night

Det har varit en valdigt lugn och inte sa handelserik dag idag. Fick ingen laxa over helgen sa det var trevligt, dock missa jag forsta taget och de andra var saklart installt. Sa det tog drygt en timme mer att ta sig hem. Testade nya  julsmaken toffee nut latte pa starbucks som trost. De var sadar, gingerbread var godare. Se nedan for starbucks juledition muggar. Ikvall har jag suttit barnvakt sedan halv fyra sa det hann inte med sa mkt innan. Min nya sysselsattning ar sudouko sa klura pa den till maten sedan blev det Hazel for hela slanten. Golfspel, musik, lego och lite puzzel hann vi med ikvall.
Jag var lite trott igar nar jag skrev sa glomde att beratta att jag malade mina naglar med mitt nyinkopta nagellack pale green 1 fran urban outfitters. Har ar resultatet:
Och nu till bilden ni har vantat pa!! ;) Den suddiga bilden pa Harry Potter trion!
Fick ocksa bla ett foto pa snyggingen Tom Felton som spelar Draco Malfoy. Dock pa langt hall!
Imorgon ska jag till Farnham och Linnea! Det ska bli sa kul! :)
Puss puss

I saw Harry Potter....

Vakna upp i ett regnigt och blasigt London men det blev en mkt trevlig dag iaf. Idag hade forsta delen av sista Harry Potter filmen galapremiar och alla vara verkligen dar. Jag tankte forst inte ga eftersom de var sa jakla daligt vader och trodde inte att jag skulle kunna se nagot eftersom de skulle komma sa mkt folk. Fans hade taltat dagen innan for att fa den basta platsen, sa knappt. Men angra mig ganska snabbt nar jag sag live sandningar fran Leicester square nar stjarnorna borjade anlanda. Det kandes ju knappt att sitta och titta pa det live via datorn nar allt bara var en halvtimme bort. Sa begav mig dit for att mota upp Frida och forsoka hitta nagon bra plats. Vi trodde forst att vi hade missat dem for folk borjade ga men sen sa borjade folk skrika och dar var de. Harry Potter trion! Sa coolt! Hahah! Fick dock inga bra bilder, bara en suddig en med alla tre med. Sag ocksa Tom Felton som spelar Draco Malfoy, han har blivit sa grymt snygg. Det var sjukt mkt folk dar, forsokt ta lite bilder pa folkhavet sa kanske lagger upp nagon om det blev nagon bra.
God natt puss

Gingerbread late and shopping

Alskar att bo i London, det ar aldrig langt till en kaffe pa starbucks. :) Jag bestamde mig igar att eftersom jag inte var ut och sprang under dagen sa skulle jag ta en promenad fran fulham dar mitt collage ligger till oxford street. Jag tror att det ar ungefar 6 km att ga. Sa inte alls farligt och solen lyste nar jag borjade min promenad ocksa. Det basta man kan gora om man vill upptacka Londons icke turist gator att bara ga runt utan att ha en tid att passa. Men ser massor! Jag hade fyra timmar innan jag skulle mota Jimmy sa hade verkligen brattom. Det tog ung en timme till Piccadilly och da stanna jag i nagra butiker pa vagen. Vid piccadilly tog jag en valbehovd kaffe pa starbucks. Lyxa till det lite och testade nya juledition gingerbread late. Den smakade verkligen jul! Spenderade typ en timme pa starbucks och var duktig och gjorde lite laxor och laste metro. Kom fram till att jag verkligen gillar att bara vara. De var sa skont att bara sitta och dricka min late, titta pa folk och lasa. Jag blev sa lugn och det var verkligen skont att veta att jag inte var stressad till nagot. Jag kande mig valdigt kreativ idag nar jag gick dar for mig sjalv och som tur var hade jag tagit med mig kameran. Sa tog lite hostbilder under min promenad. Dock dog kameran efter ett tag.
St James Park
St James Park - Buckingham Palace
St James Park
St James Park
Jag mote sedan Jimmy vid fyra att shoppa lite. Vi letade bada efter skor men det hittade varken Jimmy eller jag. Jag forsokte ocksa hitta en mp3 spelare men det var inte sa latt. Blev inga stor inkop, jag kopte bara ett nagellack, mint gron skulle jag beskriva fargen som. Jimmy kopte vantar och en mossa. Det var riktigt kallt idag sa det behovdes. Vi var och at pa Leon, fast food kedjan som serverar halsosam mat som inte ar dyr. Jag tog chilli chicken, kostade bara ca £6 och da ar det fullkornsris och rotgronsaker till. Kanns valdigt bra att kunna ata sadan mat nar man shoppar. Hemma blir det ju typ alltid donken kanns det som.
Imorgon kommer Harry Potter skadespelarna till Leicester square for galapremiaren for den forsta delen av sista Harry Potter filmen. Ska dit och se om jag kan fa en skymt av dem. :)
God natt puss

Snow in sweden - rain in London

Svensk musik har blivit som en drog for mig! Lyssnar varje ledig chans jag har. Onskar att jag kunde sjunga med men Hazel sover ju sa kanske inte ar det basta. Att det skulle goras sa bra ny svensk musik just nu nar jag inte ar i sverige. Idag har inte hant sa mkt annars, regnat for mkt sa att jag inte kunde ge mig ut att springa. Kandes inte bra alls att ja redan har borjat fuska. Vet inte riktigt nar jag ska ha tid att springa den har veckan. Inte bra! Far kanske bara bli styrketraning.
Fick idag vet nar jag kommer ha mitt exam for min engelska kurs. 14 eller 15 dec och dar ar det speaking och listing som galler. Onska mig lycka till! :) En del bestar av att man far ett amne att prata om och sa far man forbereda sig i en minut och sedan ska man prata i tva utan att nagon avbryter. Sedan ska den andra (man gor testet i par) stalla fragor efter. For se hur det gar.
Harligt med sno i Sverige forresten! Gillar nog battre att de regnar just nu. Saknar varmen som var har forra veckan. Hoppas att den kommer tillbaka.
Nu blir det sangen! God natt! :)
Forresten ny favorit lat:
http://www.youtube.com/watch?v=cWs493FwXgE
Lilla lady - Daniel Adams-Ray

Hair cut and swedish dinner

Idag har jag antligen varit och klippt mig men forst trodde jag att jag aldrig skulle komma fram. Kom en halv timme forsent for att taget var forsenat. Det regna och blaste mkt sa da blev det kaos! Haha! Jag som bara trodde att de blev kaos nar det borjade snoa. Men tydligen klarar inte Storbritannien nar det regnar lite kraftigare an vanligt heller. Hm, undra hur det kommer bli i vinter?! Men kom till salongen iaf och fick en kaffe medan jag vanta pa Woody. Men det blev inte Woody som klippt mig utan en italienska. De var ett gang ca 10 kvinnor och deras tolkar fran italien som var pa besok i London. Sa de blev italian way! :P De var ocksa larningar eller kanske de bara vidareutbilda de sig. Tror nastan det eftersom min italienska var ca 40 ar. Hon var riktigt duktig. De enda som kandes sa dar var nar de klippt av sakert 10-15 cm direkt. Fick lite panik, ska de klippa av allt! Det blir ju alltid lite kortare ocksa nar de ar klara. Men nar jag sag resultatet sa blev jag valdigt nojd. De hade i saltvatten spray i haret for att det skulle fa en beach look. Tur att jossan lamna kvar sin flaska! :P Det kandes ocksa valdigt lyxigt att lararen kolla igenom haret efter varje steg hon klippte. Haret ar verkligen valklippt, helt gratis dessutom. :) De schamponera haret forst ocksa. Lite extra lyx. Ska definitivt ga dit igen.

Pa eftermiddagen har jag myst med Hazel eller vi har mest dansat och lekt med lego. Sedan blev det svensk mat till middag. Mamman ar sa gullig. De var ju pa ikea i lordags och da hade de kopt svenska mat. Sa kvall har jag atit kottbullar, potatismos, graddesas, rodbetorrora och lingonsylt. Smaka riktigt svenskt och jag tog mkt sas! Haha!
puss puss


Maste bara lagga till en sak. Min tandkram tub tog slut ikvall och den fick jag forsta kvallen jag kom hit av pappan eftersom jag hade glomt att ta med det. Var tvungen att rakna hur lange den hade rackt. 81 dagar och de betyder ocksa att jag har varit har i 81 dagar. Inte langt kvar till 100 dagar i England nu! :)
God natt

Chill sunday with jogging, pancakes and fruit salad

Ibland alskar man verkligen bara sondagar. Jag har inte gjort speciellt idag men det har kanns sa bra hela dagen. Mamman hade bestallt hem matvaror som vi fick imorse och bla hade hon bestallt morkt brod med fron i. Riktigt gott! Trodde inte att de fanns sadant brod i det har landet. Ska ata det imorn ocksa! Man far ju unna sig nar det finns nyttigt brod i huset. Familjen var pa ikea igar och da hade de kopt knacke till mig. Sa gulligt av dem! :)

Jag har som sagt haft en valdigt lugn sondag. Joggade strax innan lunch, sa det blev faktiskt tre ganger den har veckan ocksa! Underbart! Sammanlagt har jag gjort 120 sits-ups den har veckan ocksa! Tagga till nasta vecka! :P Till lunch gjorde jag pannkakor eller creps med skinka, ost och broccoli i. Sa gott! Jag gjorde lite extra smet sa att jag har till lunch imorn ocksa! Sedan som mellanmal gjorde jag fruktsallad med mango, jordgubbar, apple, paron, druvor och banan. Sa himla gott! Kanner mig sa galet nyttig idag. Nu ska jag snart se pa desperate housewives pa channel 4 innan jag ska sova.
Den har fina regnbagen sag jag genom mitt fonster idag! De ar sa fint med regnbagar!
Jag har glomt att beratta en jatte rolig sak! Linnea och jag ska pa en konsert med Robyn den 3 mars har i London. Det ska bli grymt kul! Langtar redan och nu har det ju mindre an fyra manader kvar! :)
God natt puss

Bonfire night

Just nu sitter jag i min ny baddade sang och har min nya cookie monster pyjamas pa mig. Sa mysigt! Lyssnar saklart pa svensk musik, Hakan Hellstrom, Daniel Adams-Ray och Den svenska bjornstammen. De tre basta svenska artisterna/gruppen just nu. Jag skulle egentligen varit pa en pub nu men hade helt enkelt ingen ork idag. Kande det egentligen direkt nar jag vaknade men tankte att de skulle bli battre efter att jag atit frukost och duschat men det hjalpte inte. Sa det fick bli en lugn kvall. Man behover ju det imellanat. Jag har varit barnvakt ikvall iofs sa sa lugn kvall har det inte varit men Hazels morfar ar har sa han har ocksa lekt med henne. Efter jag baddat ner Hazel tog jag en kvallsmacka och yoghurt med ett glas mjolk och satte mig och sag pa fotboll med morfadern. Han ar riktigt trevligt och under pausen sa beratta han om spanien for mig. Han pratar knappt engelska men han ar enda sa snall och forsoker forklara sa att jag forstar. Blev jatte sugen att resa runt i spanien nu.

Igar var det bonfire night och det firar man lite kortfattat for att en man 1605 forsokte spranga the house of parliament for att demonstrera mot att Storbritannien hade blivit protestantisk. Han misslyckades och darfor tander man varje ar den 5 november for att komma ihag det. Jag firade bonfire hos grannen bredvid med familjen och andra grannar. Det var valdigt trevligt. Kul att fa se hur andra bor och hur britter "umgas". Haha! De bjods pa mat och fyrverkerier. Missade dock efterratten eftersom jag skulle mota Linnea, Jimmy och Sam vid halv nio. Vi satt och drack ol och snackade massa skit innan vi drog till Face down. Londons storsta rock club. Vi hade grymt kul pa vagen dit, dumma oss pa tunnelbanan osv. Haha! Traffade pa Evelina pa tunnelbana station ocksa, riktigt kul eftersom hon egentligen skulle ha jobbat. Dansade sedan nastan hela kvallen, sjukt kul! Det blir alltid sa kul nar Linnea ar med. Det maste vi gora om snart igen! :) Sa sag jag ut igar:
Jag har ju lovat att lagga upp en bild pa allt jag kopte nar mina syskon var och halsade pa och den bilden kommer har:
Sa kul att shoppa, kladerna kommer ifran topshop, bikbok, Zara, Urban outfitters och American Apparel. Nagellacket ar fran urban outfitters men det vet ni ju redan. Nar jag tittade pa bilden insag jag att jag anda glomde att fota en t-shirt fran urban outfitters. Vit och svart ar den med kringel-krangel monster. Riktig snygg.
God natt
puss

Rihanna - At least I have been in the same room as her!

Jag har inte gjort min laxa till imorn och jag orkar verkligen inte. Vi ska svara pa 30 fragor om brittisk ekonomi. Inte sadar jatte kul sa kanner att jag faktiskt har ratt att "glomma"bort att gora den, den har gang. Precis lagt in mina bilder fran dagens aventyr. Jag, William och Stanka, en nya tjej som jag inte hade traffat forut, akte till Westfield ikvall for att se nar Rihanna tande julbelysningen. Det var sjukt mkt folk dar sa tyvarr blev det inte sa bra bilder. Fotade folket och de ar nog svart att forsta hur mkt folk som verkligen var dar om man inte har varit dar men kopcentrumet ar jatte stort och de var proppat med folk. Se bilderna! Pa bilderna ser man anda inte hur mkt folk som var en vaning ner dar scen var. Lite synd att man inte fick nagon bild pa henne men har iaf sett henne live och varit i samma rum som henne! ;P


Gissa vem som kom och mote mig nar jag kom hem fran Westfield?! Pelle Svanslos! Sa glad jag blev! Haha!
God natt puss

Shopping and the facebook film

Jag har haft en grymt trevlig och rolig dag! Jag har shoppat och sett pa bio med Anna fran min engelska kurs. Hon ar sa harlig att umgas med och det hander alltid nagot ovantat nar man ar med henne. Jag sager bara starbucks! Haha! Innan vi akte till oxford street sa gick vi hem till henne forst och at en god pasta lunch. Hon bodde ett valdigt trevligt hus och jag fick aven traffa hennes vardmamma som verkar trevlig. Sedan tog vi bussen (pga den harliga tube striken som ar den tredje sen ja kom till London) till oxford street for shopping. Jag kopte varldens basta pyjamas (se bild) och anna kopte ocksa lite saker, bla en riktigt snygg mossa! Tog en white caffe mocca innan vi tog bussen till bion for att se The social network. Vi kom dit precis nar filmen skulle ha startat men tydligen har de 20 min reklam innan sa de var lugna puckar.
Filmen var valdigt intressant men det var valdigt mkt prata. Ibland var det svart att hanga med eftersom de prata sa fort och de var hog musik i bakgrunden plus att de anvande manga datorord. Men jag tycker nog att det var vart att se den. Det kostar bara ca 4 pund eftersom det ar 2 for 1 pa onsdagar! perfekt! Riktig harlig dag! Det maste vi gora om snart Anna!
Pa vagen hem kopte jag en valdigt god smorgas pa camden food co. De ar ganska dyra men valdigt goda och nyttiga! Sedan nar jag kom hem sa hade min vardmamma bakat applepaj sa var tvungen att smaka lite. Gjorde en fruktsallad till med mango, druvor, jordgubbar, paron och ananas. Sa gott tillsammans! :)

God natt! puss

Back to school

Det far bli ett kort inlagg idag for tankte att jag skulle spendera resten av kvallen i sangen och se pa serier. Maste se nagot avsnitt pa piraterna. <3 Lofta-town! Sedan blir det nog ett avnitt av ullared. Haha! Och kanske ett avsnitt av desperate housewifes, ser det varje sondag har men har tydligen missat nagra sa maste se vad jag missa.

Idag borjade skolan efter half-term, det var valdigt skont med lov men det ar valdigt kul att komma tillbaka. Saknat skolan, haha! Dock inte laxorna! Har 30 fragor som jag maste besvara tills pa fredag och det ar egentligen bara idag som jag har tid att gora det men orkar inte. Kanske om jag far tid efter jag har sett pa alla serier. hm! :P
Imorgon ska jag pa bio med Anna och se the social network, vad annars! Jag hoppas att den ar bra! Ska pa bio snart igen, narmare bestamt den 20 november. 00.05 ska jag se Harry Potter premiaren med Frida och Rebecca! :)
Ska ga och borsta tanderna nu och sen badda ner mig i sangen!
Puss puss

Dreamed about swedish milk last night

For the second night in a row I listened to swedish music. This time listen I to Hakan Hellstrom, the singer with the best surname. ;) I had to listen to his new album and I like the most of the songs. But my favourite song is still "Kann ingen sorg for mig Goteborg", probably the only song I always sing along to.

I had the weirdest dream last night. I dreamed about swedish milk. Haha! I told you that I miss swedish milk. :P I dreamed that we had Arla milk in the fridge and Hazel mum said: "This milk is really good!" Haha! So weird! xD
Today have I been out jogging again! It feels really good! I did some sit-ups (40) and a few other strengthening exercises also. I hope I keep doing this every week, at least two times a week.
This cute birthday card got my mum from me! She became really happy! :)
Tomorrow is it school again after the holiday. Will be funny to meet everyone!
xx

Hazels second birthday and Halloween

Kan ni gissa vad jag lyssnar pa? De basta av de basta, Den svenska bjornstammen! De gor sa grymt bra musik och nu ligger mer musik ute pa spotify! Bla finrum som ar en av mina favoritlatar! Jag blir sa himla glad nar jag lyssnar pa dem. Jag har haft en riktigt bra halloween helg med tva utgangar, fodelsedagsfirande och en bakis sondag med Linnea pa starbucks!:)

Fredagen spenderades genom att vara lite nyttig forst. Sprang min tredje runda denna vecka och de var grymt skont! De kanns bra att borja springa igen efter att jag varit sjuk for lange. Har lite att ta igen! Hazel fyllde ar i fredags sa vi hade kalas for henne pa kvallen. Hennes mormor och farfar var har. Vi at tva olika tartor och sa kunde man valja pa fyra olika glassorter ocksa! Valdigt gott! At nog lite for mkt! :) Hazel fick Herr Nilsson av mig, alltsa pippis apa. Hon blev valdigt glad over det tror jag for hon lekte med honom och sen sa hon apa flera ganger (fast pa spanska :P) Hon fick ju pippi och Lilla gubben av mina syskon nar de var och halsade pa sa nu har hon hela setet. Efter valdigt goda efterratter sa begav jag mig till norra delen av London och tube stationen Angel for att mota upp Jimmy. Sag ut sa har nar jag lamnade huset:
Lite lagom psyko! Haha! Jimmy och jag satte oss iaf pa en pub och drack ol och vantade in Frida som skulle komma. Efter ett tag slog sig ett gang sig ner pa andra sidan bordet och vi borjade prata med dem. De var ett gang skumma britter som var ganska roliga att prata med. De skulle samma stalle som oss dock gick vi aldrig till klubben. Frida kom strax efter elva sa vi hade bestamt att vi skulle motas dar men nar vi kom dit var det hur mkt folk som helst sa det skulle sakert tagit minst en timme att ga in. Sa vi pallade inte riktigt utan drog tillbaka till puben. De var en riktigt trevlig kvall som resulterade i lite lagom manga bilder. De var skont att sitta och chilla lite med bra sallskap.

Pa lordag eftermiddag sa mota jag upp Frida och Rebecca for lite outfit shopping. Vi hittade riktigt fina grejer! :) Hem for att vara barnvakt men foraldrarna var valdigt snall och kom hem extra tidigt for att jag skulle ut. :) Tag, och tube till Leicester square och klubben sound. Dar traffa jag tre skrackinjagande tjejer, Frida, Rebecca och Anna. De var grymt mkt folk ut, traffa lite annat folk jag kande ut ocksa. Blev bjuden pa lite dricka ocksa! Haha!
Kom pa sedan nar vi skulle ga hem att vi inte hade tagit nagra kort under kvallen. Sa de finns inga bra bilder pa min outfit. Jag var verkligen sa cool som djavul. Tog en bild nar jag kom hem men man ser ju inte sa bra ut klockan fem pa morgonen. :P Men har ar en bild iaf dock saknads det grymt snygga roda lappstiften jag hade. :P
Idag hade jag en perfekt bakis sondag med Linnea pa starbucks. Vi drack grymt god latte och at super cookies och chokladmuffins! Mums! Satt och prata i si sadar i fyra timmar. Det var behovligt eftersom vi inte hade setts pa ett tag. Vi borjade prata engelska efter ett tag for att bada kom fram till att vi prata for mkt svenska pa sista tiden. Inte bra!
Basta starbucks med basta Linnea! :)
Ikvall har jag atit tarta, igen! Denna gang en choklad/jordgubbstarta som mamman hade bakat for att Hazel farbror med familj plus grannarna var har och fira Hazel idag. Sa de var ju tur att jag har sprungit tre ganger efter sa har mkt tarta. Men idag kan jag skylla pa att mamma fyller ar och det ar ju klart att jag maste fira henne! :P Pa sondagkvallar gar desperate housewives ocksa sa det passa perfekt med lite tarta. :)
Puss godnatt

RSS 2.0