Party all night long + London zoo

Mandag idag och jag ar uppe alldelse for tidigt med tanke pa att jag inte sovit sa mkt i helgen. Varfor tommer de sopporna tidigt pa en mandag morgon!! De kan val tanka pa oss som inte har sovit i helgen. Men ar ledig hela dagen idag sa ska val egentligen inte klaga. Hazels mormor ar har sa det ar darfor! Min helg har annars varit grym.

I fredags borjade kvallen med ett besok pa puben vid king cross med Linnea, Jimmy och Sam. Linnea ar ocksa au pair har och de var forsta gangen vi traffades in real life. Valdigt trevlig och rolig tjej! Vi gjorde nog de snyggaste dans movesen pa dansgolvet. Haha! Efter nagon ol drog vi vidare till Purple turtle men vi fick inte ga in nar vi kom dit. Vi vanta men sedan palla vi inte sa drog vidare. Blev ett stalle som hette Garage. Mote upp lite mer folk dar! De var riktigt roligt. Linnea och jag drack monsterdricka, ni vet sadan man drack nar man var liten och blev bla pa tungan av! Men blev inte bla pa tungan sa blev valdigt besviken! :P

Jag kom hem lite lagom vid halv fyra pa morgonen och sedan ringde klockan vid halv atta.  Det var dags for London zoo! Frukost med en kopp kaffe blev det innan jag tog taget mot parken. Mote upp Frida strax innan tio och sedan borjade upptacksfarden och vi hann och se en hel del. Tror att vi var i parken i ung 6 timmar. Roligaste var nog att se uttrarna nar de hoppade runt och fjaskade for publiken. Det sag iaf ut som de gjorde det! Sedan var det riktigt coolt att fa ga in bland djuren, bla hos aporna, pippi langstrumps apor var det dessutom. De var riktigt gulliga! Efter nagra timmar mote vi upp lite andra manniskor ocksa. De roliga var att typ alla kom fran olika lander forutom Frida och jag. De kom fran Osterrike, Tyskland, Italien och Brazilien. Valdigt trevliga manniskor! London zoo var rolig att se men jag maste saga att jag sakna delfiner, bjornar och elefanter. Tydligen finns det ett zoo till och jag tror att de iaf hade elefanter och bjornar dar. Som sagt vart att se men Kolmarden ar fortfarande mitt favorit zoo.
Andra bilder pa facebook!

Lordagskvallen blev inte riktigt som jag hade tankt mig. Den blev sa mkt battre! Hade ju bara tankt att aka hem och chilla hela kvallen men det blev en partynatt till. Drack kaffe och at massa kakor sedan var det bara att kora igen. Frida, Rebecca och jag var pa en pub vid namn o'neils vid Leicester square och det var sa roligt. Puben hade fyra vaningar och pa tredje vaningen var det ett stort dansgolv. Det var dar vi var typ hela kvallen, sa kul. De var jatte bra musik och sa kul att dansa. Dit maste jag ga flera ganger! Tog faktiskt med mig kameran den har gangen for kom pa att jag inte har nagra festbilder typ. Lite trakigt! Men de blev inte sa manga bilder iaf tagna under kvallen. De som finns, finns att beskada pa facabook.

Grymt rolig helg med grymt roligt folk! :)

puss

(vet inte hur jag lyckades fixa bla texten och jag kan inte ta bort det heller.)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0